Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (4op)

Opintojakson tunnus: PR10013

Opintojakson perustiedot


Laajuus
4 op
Opetuskieli
suomi
Vastuuhenkilö
Tuula Ikonen, Vastuuopettaja

Osaamistavoitteet

Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua.

Sisältö

Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.

Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).

Siirry alkuun