Ravitsemispalvelut (4op)
Toteutuksen tunnus: PR10013-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.10.2025 - 31.10.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
- 07.01.2026 - 31.05.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 4 op
- Lähiosuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus (PR)
- Toimipiste
- Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 60
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
- Opettajat
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
- Vastuuopettaja
- Mikko Lahti
- Ryhmät
-
PRAS25Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2025
-
PRAS25YRestonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2025, Tiimioppiminen ja yrittäjyystaidot
- Opintojakso
- PR10013
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua.
Sisältö
Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.
Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).
Aika ja paikka
7.1.-30.4.2026
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät
2. lähipäivät
3. lähipäivät
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Englanniksi
Oppimateriaalit
Opettajien tunneilla osoittama materiaali
Opetusmenetelmät
Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.
Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua. Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Opiskelijat, joilla alantutkinto ja työkokemusta mahdolisuus opintojakson ahotointiin.
Ohjeistus opintojakson alkaessa.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä