Catering Services (4 cr)
Code: PR10013-3004
General information
- Enrollment
- 01.10.2025 - 31.10.2025
- Registration for introductions has not started yet. Registration starts :startDate
- Timing
- 07.01.2026 - 31.05.2026
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 4 cr
- Local portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Mikko Lahti
- Groups
-
PRAS25Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2025
- Course
- PR10013
Evaluation scale
H-5
Location and time
7.1.-30.4.2026
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät
2. lähipäivät
3. lähipäivät
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Englanniksi
Materials
Opettajien tunneilla osoittama materiaali
Teaching methods
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.
Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.
Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.
Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)
Completion alternatives
Opiskelijat, joilla alantutkinto ja työkokemusta mahdolisuus opintojakson ahotointiin.
Ohjeistus opintojakson alkaessa.
Student workload
4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä