Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (4op)

Toteutuksen tunnus: PR10013-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.10.2025 - 31.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
07.01.2026 - 31.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
4 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Tuula Ikonen
Mikko Lahti
Vastuuopettaja
Mikko Lahti
Ryhmät
PRAS25
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2025
PRAS25Y
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2025, Tiimioppiminen ja yrittäjyystaidot
Opintojakso
PR10013

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua.

Sisältö

Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.

Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).

Aika ja paikka

7.1.-30.4.2026
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät
2. lähipäivät
3. lähipäivät
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Englanniksi

Oppimateriaalit

Opettajien tunneilla osoittama materiaali

Opetusmenetelmät

Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.

Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua. Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Opiskelijat, joilla alantutkinto ja työkokemusta mahdolisuus opintojakson ahotointiin.
Ohjeistus opintojakson alkaessa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

Siirry alkuun