Ravitsemispalvelut (4 op)
Toteutuksen tunnus: PR10013-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.10.2023 - 31.10.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 08.01.2024 - 31.03.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 4 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus (PR)
- Toimipiste
- Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 60
- Opettajat
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
- Vastuuopettaja
- Mikko Lahti
- Ryhmät
-
PRAS23Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2023
- Opintojakso
- PR10013
Arviointiasteikko
H-5
Aika ja paikka
9.1.-31.3.2024
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 23.-25.1.2024
2. lähipäivät 20.2.-22.2.2024
3. lähipäivät 20.-21.3.2024
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Oppimateriaalit
Opettajien tunneilla osoittama materiaali
Opetusmenetelmät
Sisältö:
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.
Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.
Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.
Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä