Ravitsemispalvelut (4 op)
Toteutuksen tunnus: PR10013-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.10.2023 - 31.10.2023
Ajoitus
08.01.2024 - 31.03.2024
Opintopistemäärä
4 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
50 % Lähiopetus, 50 % Etäopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
- Matkailun koulutus
Opettaja
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
Vastuuopettaja
Mikko Lahti
Ryhmät
-
PRAS23Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2023
Aika ja paikka
9.1.-31.3.2024
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 23.-25.1.2024
2. lähipäivät 20.2.-22.2.2024
3. lähipäivät 20.-21.3.2024
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Oppimateriaalit
Opettajien tunneilla osoittama materiaali
Opetusmenetelmät
Sisältö:
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.
Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.
Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.
Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä
Arviointiasteikko
H-5