Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (4 op)

Toteutuksen tunnus: PR10013-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.10.2023 - 31.10.2023

Ajoitus

08.01.2024 - 31.03.2024

Opintopistemäärä

4 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

50 % Lähiopetus, 50 % Etäopetus

Yksikkö

Restonomikoulutus (PR)

Toimipiste

Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 60

Koulutus

  • Matkailun koulutus

Opettaja

  • Tuula Ikonen
  • Mikko Lahti

Vastuuopettaja

Mikko Lahti

Ryhmät

  • PRAS23
    Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2023

Aika ja paikka

9.1.-31.3.2024
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 23.-25.1.2024
2. lähipäivät 20.2.-22.2.2024
3. lähipäivät 20.-21.3.2024
Itsenäinen työskentely
Tehtävät

Oppimateriaalit

Opettajien tunneilla osoittama materiaali

Opetusmenetelmät

Sisältö:
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.

Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.

Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.

Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

Arviointiasteikko

H-5