Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (4op)

Opintojakson tunnus: PR10013

Opintojakson perustiedot


Laajuus
4 op
Opetuskieli
suomi
Vastuuhenkilö
Tuula Ikonen, Vastuuopettaja

Osaamistavoitteet

Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.

Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.

Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.

Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

Siirry alkuun