Customer Service Skills and Alcohol Knowledge (4 cr)
Code: PR10014-3003
General information
- Enrollment
- 01.10.2024 - 31.10.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 09.01.2025 - 03.04.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 4 cr
- Local portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuija Kainulainen
- Groups
-
PRAS24Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2024
- Course
- PR10014
Evaluation scale
H-5
Location and time
Kevät 2025
Aloitus 9.1.2025 ja opintojakso päättyy huhtikuussa 2025
Materials
Opintojakson aikana ilmoitettava materiaali
Anniskelupassin materiaali Alkoholijuominen anniskelu, Valviran ohje
https://valvira.fi/documents/152634019/163770440/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf/ede89222-3a6e-1bf4-7508-375345286a0a/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf?t=1725604535790
Teaching methods
Opiskelija tuntee kotimaista sekä kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuria. Opiskelija oppii tarjoilun perusteet, syventää alkoholilainsäädännön tuntemusta suorittamalla anniskelupassin ja teoriaosuuden alkoholijuomatietoudesta.
Keskeinen sisältö: Palvelukulttuuri, ruoka- ja alkoholijuomatuotteiden tuotetuntemus, asiakaspalvelutaidot, tapakulttuuri, kulttuurien tuntemus, anniskelupassi.
Exam schedules
Anniskelupassin suorittaminen lähipäivillä 2025
Completion alternatives
Aikaisempien opintojen hyväksiluku sovitaan erikseen.