Skip to main content

Customer Service Skills and Alcohol Knowledge (4 cr)

Code: PR10014-3003

General information


Enrollment
01.10.2024 - 31.10.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
09.01.2025 - 03.04.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
4 cr
Local portion
4 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Tuula Ikonen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuija Kainulainen
Groups
PRAS24
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2024
Course
PR10014

Evaluation scale

H-5

Location and time

Kevät 2025
Aloitus 9.1.2025 ja opintojakso päättyy huhtikuussa 2025

Materials

Opintojakson aikana ilmoitettava materiaali

Anniskelupassin materiaali Alkoholijuominen anniskelu, Valviran ohje

https://valvira.fi/documents/152634019/163770440/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf/ede89222-3a6e-1bf4-7508-375345286a0a/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf?t=1725604535790

Teaching methods

Opiskelija tuntee kotimaista sekä kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuria. Opiskelija oppii tarjoilun perusteet, syventää alkoholilainsäädännön tuntemusta suorittamalla anniskelupassin ja teoriaosuuden alkoholijuomatietoudesta.

Keskeinen sisältö: Palvelukulttuuri, ruoka- ja alkoholijuomatuotteiden tuotetuntemus, asiakaspalvelutaidot, tapakulttuuri, kulttuurien tuntemus, anniskelupassi.

Exam schedules

Anniskelupassin suorittaminen lähipäivillä 2025

Completion alternatives

Aikaisempien opintojen hyväksiluku sovitaan erikseen.

Go back to top of page