Ravitsemispalvelut (4op)
Opintojakson tunnus: PR10013
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 4 op
- Opetuskieli
- suomi
- Vastuuhenkilö
- Tuula Ikonen, Vastuuopettaja
Osaamistavoitteet
Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua.
Sisältö
Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.
Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).