Skip to main content

Catering Services (4 cr)

Code: PR10013-3001

General information


Enrollment
01.10.2022 - 31.10.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2023 - 28.05.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
4 cr
Local portion
4 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Tikkarinne Campus Tikkarinne 9
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 50
Teachers
Tuula Ikonen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
PRAS22
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
Course
PR10013

Evaluation scale

H-5

Location and time

9.1.-31.3.2023
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 24.-26.1.2023
2. lähipäivät 28.2.-2.2.2023
3. lähipäivät 28.-29.3.2023
Itsenäinen työskentely
Tehtävät

Materials

Opettajien tunneilla osoittama materiaali

Teaching methods

Sisältö: 
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.

Osaaminen: 
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.

Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.

Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

Student workload

4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

Go back to top of page