Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (4 op)

Toteutuksen tunnus: PR10013-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.10.2022 - 31.10.2022

Ajoitus

01.01.2023 - 28.05.2023

Opintopistemäärä

4 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomikoulutus (PR)

Toimipiste

Tikkarinne-kampus Tikkarinne 9 (TIK)

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 50

Koulutus

  • Matkailun koulutus

Opettaja

  • Tuula Ikonen
  • Mikko Lahti

Vastuuopettaja

Tuula Ikonen

Ryhmät

  • PRAS22
    Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2022

Aika ja paikka

9.1.-31.3.2023
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 24.-26.1.2023
2. lähipäivät 28.2.-2.2.2023
3. lähipäivät 28.-29.3.2023
Itsenäinen työskentely
Tehtävät

Oppimateriaalit

Opettajien tunneilla osoittama materiaali

Opetusmenetelmät

Sisältö: 
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.

Osaaminen: 
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.

Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.

Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

Arviointiasteikko

H-5