Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut (4 op)

Toteutuksen tunnus: PR10013-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.10.2022 - 31.10.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2023 - 28.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
4 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Tikkarinne-kampus Tikkarinne 9 (TIK)
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 50
Opettajat
Tuula Ikonen
Mikko Lahti
Vastuuopettaja
Tuula Ikonen
Ryhmät
PRAS22
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2022
Opintojakso
PR10013

Arviointiasteikko

H-5

Aika ja paikka

9.1.-31.3.2023
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 24.-26.1.2023
2. lähipäivät 28.2.-2.2.2023
3. lähipäivät 28.-29.3.2023
Itsenäinen työskentely
Tehtävät

Oppimateriaalit

Opettajien tunneilla osoittama materiaali

Opetusmenetelmät

Sisältö: 
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.

Osaaminen: 
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.

Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.

Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

Siirry alkuun