Ravitsemispalvelut (4 op)
Toteutuksen tunnus: PR10013-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.10.2022 - 31.10.2022
Ajoitus
01.01.2023 - 28.05.2023
Opintopistemäärä
4 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Tikkarinne-kampus Tikkarinne 9 (TIK)
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Matkailun koulutus
Opettaja
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
Vastuuopettaja
Tuula Ikonen
Ryhmät
-
PRAS22Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto, syksy, 2022
Aika ja paikka
9.1.-31.3.2023
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 24.-26.1.2023
2. lähipäivät 28.2.-2.2.2023
3. lähipäivät 28.-29.3.2023
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Oppimateriaalit
Opettajien tunneilla osoittama materiaali
Opetusmenetelmät
Sisältö:
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.
Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.
Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.
Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä
Arviointiasteikko
H-5