Skip to main content

Hygiene in Accommodation and Catering Premises (1 cr)

Code: LUT3002-3011

General information


Enrollment
02.12.2021 - 31.01.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.02.2022 - 31.05.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 80
Teachers
Tuula Ikonen
Tuula Asikainen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Course
LUT3002

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

Aineiston opiskelu itsenäisesti tai luennot ja itsenäinen opiskelu.
Luennot:
ke 9.2. klo 14.15 - 15.45
ke 16.2. klo 14.15 - 15.45 ja
ke 23.2. klo 14.15 - 15.45

Testit ja tulokset
ke 2.3.2021 klo 14.15 - 15.45 testi
ke 16.3.2021 klo 14.15 - 15.45 uusintatesti



Aineiston opiskelu itsenäisesti ja hyväksytysti suoritettu testi.
Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi luentaohjeet.

Materials

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/hygieniaosaaminen/hygieniaosaamisen-vaatimukset/ (osaamisvaatimukset testissä)

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/lainsaadanto-ja-ohjeet/

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/

http://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/elintarvikkeiden-turvallisen-kayton-ohjeet/ruokamyrkytykset/

https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/mallitesti/hygieniapassi_mallisarja_kysymykset_fi-16.12.2019.pdf

https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/mallitesti/hygieniapassi_mallisarja_kysymykset_ja_vastaukset_fi-11.12.2019.pdf

Teaching methods

Opiskeltava aineisto löytyy Ruokaviraston sivuilta oheisten nettiosoitteiden kautta.
Luentaohjeet opiskelija saa sähköpostiinsa ilmoittautumisajan päätyttyä.

Exam schedules

Testit ja tulokset
Ke 2.3.2021 klo 14.15 - 15.45 testi
Ke 16.3.2021 klo 14.15 - 15.45 uusintatesti



Varaa testiin mukaan henkilöllisyystodistus, kuivamustekynä (siniväri), maksukuitti (tai näytä puhelimelta) sekä suurikokoinen, postimerkillä ja osoitetiedoilla varustettu kirjekuori todistuksen postittamista varten.

Completion alternatives

Itsenäinen opiskelu ja testin hyväksytysti suorittaminen.

Student workload

Itsenäinen opiskelu (luentaohjeet annetaan ilmoittautujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä) + testin suorittaminen ja tulokset

Assessment criteria, approved/failed

Testin hyväksytty suorittaminen:
vähintään 34 oikeaa vastausta 40 väittämästä.

Suoritettuasi testin hyväksytysti saat hygieniapassitodistuksen ja -kortin lisäksi saat opintosuoritusotteen 1,5 op.

Go back to top of page