Siirry suoraan sisältöön

Svenska för resebranschen virtuaalitoteutus (3 op)

Toteutuksen tunnus: LUT6029-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.04.2021 - 30.04.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
13.09.2021 - 31.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Kielten ja viestinnän opetus (KVO)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 50
Opettajat
Marita Suomalainen
Vastuuopettaja
Marita Suomalainen
Ryhmät
LUTNS19
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2019
Opintojakso
LUT6029

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija kehittää edelleen viestintä- vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja matkailualan terminologian osaamistaan selviytyäkseen matkailualan suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa pohjoismaisessa toimintaympäristössä. Opiskelija ymmärtää kielitaidon olevan oleellinen osa ammattitaitoa. Opiskelija osaa esitellä matkailualan eri toimintaympäristöjä, kuten esim. ravintolan, matkailukeskuksen tai majoituspalveluja tarjoavan yrityksen toimintaa liikkeenjohdon näkökulmasta. Opiskelija osaa esitellä ja markkinoida sekä paikallisia että kotimaan keskeisiä matkailukohteita ja keskustella Suomen kulttuuriin liittyvistä asioista. Opiskelija osaa lukea oman ammattialansa tekstejä, mm. tieteellisiä artikkeleita sekä laatia kirjallisia esityksiä.

Sisältö

Matkan järjestäminen (neuvottelutaidot, kirjeenvaihto), ohjelma- ja kongressipalvelut, oman ammattialan tekstien lukeminen ja referoiminen, Pohjois-Karjala- ja Suomi-tietous, Pohjoismaiden kulttuuriin tutustuminen, ammattisanastoa.

Oppimateriaalit

Jokisalo, T. ja Minni, R. 2006. (Uusin painos.)Flexservice. Otava. Opettajan osoittama materiaali

Opetusmenetelmät

Tämä opintojakso soveltuu monimuoto-opiskelijoille, Pääosin itsenäisesti suoritettava opintojakso, jossa muutama verkkoluento opintojakson alussa, keskellä ja lopussa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

3op = 81 tuntia opiskelijan työtä.

Siirry alkuun