Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan perustaidot 2 (4 op)

Toteutuksen tunnus: LUT6013-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.10.2020 - 31.10.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2021 - 31.03.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
4 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomikoulutus (PR)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Opettajat
Tuula Ikonen
Mikko Lahti
Vastuuopettaja
Tuula Ikonen
Ajoitusryhmät
opetuskeittiöryhmä 1 (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
opetuskeittiöryhmä 2 (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
opetuskeittiöryhmä 3 (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
Ryhmät
LUTNS20
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2020
Pienryhmät
opetuskeittiöryhmä 1
opetuskeittiöryhmä 2
opetuskeittiöryhmä 3
Opintojakso
LUT6013

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija:
- ymmärtää ravitsemispalvelujen merkityksen osana matkailupalveluita
- tuntee ja osaa tapa- ja ruokakulttuuria
- osaa toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja tehtävissä majoitus
- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
- Osaa Hotellinx asiakkuuden hallinta- ja varausjärjestelmän perusteet

Sisältö

-

Siirry alkuun