Matkailu- ja ravitsemisalan perustaidot 2 (4 op)
Toteutuksen tunnus: LUT6013-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.10.2020 - 31.10.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.01.2021 - 31.03.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 4 op
- Lähiosuus
- 4 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Restonomikoulutus (PR)
- Toimipiste
- Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 60
- Opettajat
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
- Vastuuopettaja
- Tuula Ikonen
- Ajoitusryhmät
- opetuskeittiöryhmä 1 (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
- opetuskeittiöryhmä 2 (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
- opetuskeittiöryhmä 3 (Koko: 0 . Avoin AMK : 0.)
- Ryhmät
-
LUTNS20Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2020
- Pienryhmät
- opetuskeittiöryhmä 1
- opetuskeittiöryhmä 2
- opetuskeittiöryhmä 3
- Opintojakso
- LUT6013
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija:
- ymmärtää ravitsemispalvelujen merkityksen osana matkailupalveluita
- tuntee ja osaa tapa- ja ruokakulttuuria
- osaa toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja tehtävissä majoitus
- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
- Osaa Hotellinx asiakkuuden hallinta- ja varausjärjestelmän perusteet
Sisältö
-