Siirry suoraan sisältöön

English for the Hotel and Tourism Industry (3 op)

Toteutuksen tunnus: LUT6027-LUB21L1

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.10.2020 - 31.10.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2021 - 29.04.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Kielten ja viestinnän opetus (KVO)
Toimipiste
Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
englanti
Paikat
20 - 60
Opettajat
Liisa Sandvall
Vastuuopettaja
Liisa Sandvall
Ryhmät
LUTNS19
Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2019
Opintojakso
LUT6027

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää englannin kielen taidon ja ammattisanaston vahvistamisen merkityksen omassa ammatillisessa osaamisessaan. Osaa viestiä kirjallisesti ja suullisesti alan vaativissakin tilanteissa. Osaa kertoa matkailualan eri toimintaympäristöistä, esim. matkailuyrityksen liiketoiminnasta. Osaa esitellä ja markkinoida lähialueen ja kotimaan matkailukohteita ja keskustella Suomen elinkeinoelämästä ja kulttuurista. Osaa hakea oman alansa tieteellistä kirjallisuutta, ymmärtää keskeisen sisällön ja pystyy tiivistämään ydinkohdat suullisesti ja kirjallisesti.

Sisältö

matkailualan sanaston laajentaminen, matkailuyrityksen ja palvelujen esittely, ohjelmapalvelut, tapahtumajärjestelyt, Pohjois-Karjala- ja Suomi-tietous, englanninkielisten tekstien laatiminen, raportointi ja tiivistäminen

Oppimateriaalit

Oppimateriaali Moodlessa. Muu opettajan jakama materiaali.

Opetusmenetelmät

Opiskelija

ymmärtää englannin kielen taidon ja ammattisanaston vahvistamisen merkityksen omassa ammatillisessa osaamisessaan.
osaa viestiä kirjallisesti ja suullisesti alan vaativissakin tilanteissa.
osaa kertoa matkailualan eri toimintaympäristöistä, esim. matkailuyrityksen liiketoiminnasta.
osaa esitellä ja markkinoida lähialueen ja kotimaan matkailukohteita ja keskustella Suomen elinkeinoelämästä ja kulttuurista.
osaa hakea oman alansa tieteellistä kirjallisuutta, ymmärtää keskeisen sisällön ja pystyy tiivistämään ydinkohdat suullisesti ja kirjallisesti.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lähiopiskelu 30 t, oppimistehtävät 22 t, oppimateriaaliin tutustuminen 5 t, muu itsenäinen työskentely 20t, suulliset esitykset 1 t, arviointi ja palaute 2 t

Siirry alkuun