English for the Hotel and Tourism Industry (3 cr)
Code: LUT6027-LUB21L1
General information
- Enrollment
- 01.10.2020 - 31.10.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2021 - 29.04.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 cr
- Local portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Kielten ja viestinnän opetus (KVO)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- English
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Liisa Sandvall
- Teacher in charge
- Liisa Sandvall
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
- Course
- LUT6027
Evaluation scale
H-5
Objective
The student understands the signifigance of strengthening the English language skills to be an essential part of professional skills. The student can communicate orally and in written English also in demanding working life situations. The student can tell about working environment in tourism, for example about tourism enterprise management and business. The student can make a presentation and market local and national toursit attractions and discuss Finnish business life and culture. The student can seek literature related to tourism, understands the core content of it and is able to make a summary both orally and in writing.
Content
vocabulary in tourism and hospitality management, presenting a tourist enterprise and services, programme services, event organizing, knkow-how on North Karelia and Finland writing texts and documents in English, reporting and summarizing
Materials
Material package in Moodle. Other material handed out by the teacher.
Teaching methods
Opiskelija
ymmärtää englannin kielen taidon ja ammattisanaston vahvistamisen merkityksen omassa ammatillisessa osaamisessaan.
osaa viestiä kirjallisesti ja suullisesti alan vaativissakin tilanteissa.
osaa kertoa matkailualan eri toimintaympäristöistä, esim. matkailuyrityksen liiketoiminnasta.
osaa esitellä ja markkinoida lähialueen ja kotimaan matkailukohteita ja keskustella Suomen elinkeinoelämästä ja kulttuurista.
osaa hakea oman alansa tieteellistä kirjallisuutta, ymmärtää keskeisen sisällön ja pystyy tiivistämään ydinkohdat suullisesti ja kirjallisesti.
Student workload
Lähiopiskelu 30 t, oppimistehtävät 22 t, oppimateriaaliin tutustuminen 5 t, muu itsenäinen työskentely 20t, suulliset esitykset 1 t, arviointi ja palaute 2 t