Catering Services (4cr)
Code: PR10013-3004
General information
- Enrollment
- 01.10.2025 - 31.10.2025
- Registration for the implementation has begun.
- Timing
- 07.01.2026 - 31.05.2026
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 4 cr
- Local portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Mikko Lahti
- Groups
-
PRAS25YBachelor of Hospitality Management, Tourism and Service Business, Blended Learning, Fall, 2025, Team Learning and Entrepreneurship Skills
-
PRAS25Bachelor of Hospitality Management, Tourism and Service Business, Blended Learning, Fall, 2025
- Course
- PR10013
Evaluation scale
H-5
Objective
Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua.
Content
Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.
Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).
Location and time
7.1.-30.4.2026
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät
2. lähipäivät
3. lähipäivät
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Englanniksi
Materials
Opettajien tunneilla osoittama materiaali
Teaching methods
Sisältö: Opit tuottamaan ravitsemispalveluita, tutustut alueelliseen ruokakulttuuriin ja erityisruokavalioihin. Opit hygieniaosaamista ja vastuullista palvelun tuotantoa.
Osaamistavoitteet: Tämän opintojakson jälkeen ymmärrät turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen ravitsemispalveluiden merkityksen asiakkaalle, ympäristölle ja palvelun tuottajalle. Osaat arvioida ravitsemispalveluiden laatua. Opintojaksolla suoritat hygieniapassin, ja jos sinulla on jo hygieniapassi, voit suorittaa AHOT-näyttösuorituksen sen osalta. Huomioitava: - Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna - Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena - AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus).
Completion alternatives
Opiskelijat, joilla alantutkinto ja työkokemusta mahdolisuus opintojakson ahotointiin.
Ohjeistus opintojakson alkaessa.
Student workload
4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä