Skip to main content

Catering Services (4 cr)

Code: PR10013-3004

General information


Enrollment
01.10.2025 - 31.10.2025
Registration for introductions has not started yet. Registration starts :startDate
Timing
07.01.2026 - 31.05.2026
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
4 cr
Local portion
4 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Tuula Ikonen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Groups
PRAS25
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2025
Course
PR10013

Evaluation scale

H-5

Location and time

7.1.-30.4.2026
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät
2. lähipäivät
3. lähipäivät
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Englanniksi

Materials

Opettajien tunneilla osoittama materiaali

Teaching methods

Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.

Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.

Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.

Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

Completion alternatives

Opiskelijat, joilla alantutkinto ja työkokemusta mahdolisuus opintojakson ahotointiin.
Ohjeistus opintojakson alkaessa.

Student workload

4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

Go back to top of page