Food Services at the Event (2 cr)
Code: PR10049-3001
General information
- Enrollment
- 20.03.2023 - 10.05.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 03.04.2023 - 31.05.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Open UAS
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 5 - 100
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Maria Iltola
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Scheduling groups
- Avoimen opiskelijat (Size: 100 . Open UAS : 100.)
- Tutkinto-opiskelijat (Size: 0 . Open UAS : 0.)
- Small groups
- Open UAS students
- Degree students
- Course
- PR10049
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
Tunnistat elämyksellisen ja vastuullisen ruokapalvelujen suunnittelun merkityksen tapahtumissa sekä löydät ratkaisuja, miten asiakkaalle luodaan hyvä ruokakokemus.
Content
Askarruttavatko tapahtumien ruokajärjestelyt sinua tai mietitkö miten kehittäisit oman tapahtumasi ruokapalvelukokemusta?
Oheispalvelujen, kuten ruoan, merkitys tapahtumista syntyvässä kokonaiselämyksessä kasvaa koko ajan. Ruoalla on myös iso vaikutus positiivisen kävijäkokemuksen syntymiseen tapahtumissa.
Opintojakson sisältöjä ovat mm.
- ruokailujen yleinen toimivuus,
- tapahtuman eri kohderyhmien ruokahuolto
- hyvän asiakaspalvelun merkitys
- ruokapalvelujen kokonaissuunnittelu, ruokalistasuunnittelu
- ruokatrendien ja paikallisten ruokatuotteiden hyödyntäminen
- tapahtumaruokailujen vastuullisuus, elintarvikelainsäädäntö ja lupa-asiat.
Location and time
Itsenäisesti suoritettava opintojakso Moodle-oppimisympäristössä 3.4.-31.5.2023
Materials
Ilmoitetaan Moodlessa
Teaching methods
Opintojakson tehtävässä pääset pohtimaan oman tapahtumasi ruokapalvelujen suunnittelua elämyksellisesti ja vastuullisesti.
Jos tapahtuman catering-asiat ovat sinulle uutta tai haluat kehittää jo olemassa olevan tapahtuman ruokapalveluja, tule mukaan tapahtuman ruokapalvelut opintojaksolle.
Student workload
2 op vastaa 54 h opiskelijan työtuntia.
Oppimateriaaleihin ja kirjallisuuteen tutustuminen 30 h
Oppimistehtävän laatiminen ja opintojaksopalaute 24 h
Assessment criteria, approved/failed
Opintojakso on hyväksytysti suoritettu, kun opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät.
Arvosana on hyväksytty-hylätty
Further information
Opinnot toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jotka opiskelija voi suorittaa itsenäisesti oman aikataulunsa mukaan. Opinnot toteutetaan nonstop-opintoina eli opiskelija voi ilmoittautua opintoihin milloin tahansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Uudet ilmoittautumiset käsitellään kerran viikossa.
Ilmoittautumiseen ja opintojen aloittamiseen liittyvissä mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä
avoinamk@karelia.fi.
Lisätiedot: Koulutus on tuotettu Smart Event Managers (SEM) -hankkeessa https://sem.karelia.fi.
Toiminnan mahdollistaa Euroopan Sosiaalirahastolta, Etelä-Savon ELY- keskukselta ja Karelia ammattikorkeakoululta saatu rahoitus. Hankkeen kesto on 1.5.2021-31.10.2023.