Catering Services (4 cr)
Code: PR10013-3002
General information
- Enrollment
- 01.10.2023 - 31.10.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 08.01.2024 - 31.03.2024
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 4 cr
- Local portion
- 2 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Mikko Lahti
- Groups
-
PRAS23Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2023
- Course
- PR10013
Evaluation scale
H-5
Location and time
9.1.-31.3.2024
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 23.-25.1.2024
2. lähipäivät 20.2.-22.2.2024
3. lähipäivät 20.-21.3.2024
Itsenäinen työskentely
Tehtävät
Materials
Opettajien tunneilla osoittama materiaali
Teaching methods
Sisältö:
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.
Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.
Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.
Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)
Student workload
4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä