Skip to main content

Catering Services (4 cr)

Code: PR10013-3002

General information


Enrollment
01.10.2023 - 31.10.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
08.01.2024 - 31.03.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
4 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Groups
PRAS23
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2023
Course
PR10013

Evaluation scale

H-5

Location and time

9.1.-31.3.2024
Verkkoluennot
Lähipäivät:
1. lähipäivät 23.-25.1.2024
2. lähipäivät 20.2.-22.2.2024
3. lähipäivät 20.-21.3.2024
Itsenäinen työskentely
Tehtävät

Materials

Opettajien tunneilla osoittama materiaali

Teaching methods

Sisältö:
Ravitsemispalveluiden tuottaminen, alueellinen ruokakulttuuri, erityisruokavaliot, hygieniaosaaminen, vastuullinen palvelun tuotanto.

Osaaminen:
Opiskelija osaa tuottaa ravitsemispalveluita turvallisesti, vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti sekä arvioida ravitsemispalveluiden laatua ja kannattavuutta.

Opintojaksolla suoritetaan hygieniapassi. Ne joilla jo hygieniapassi, ahotointi hygieniapassin suorittamisen osalta.

Huomioitava:
- Käytännön harjoitteet lähiopiskeluna
- Teoriaopinnot lähi- ja verkkototeutuksena
- AHOT-näyttösuoritukset (aiemmat opinnot ja työkokemus)

Student workload

4 op = 108 tuntia opiskelijan työtä

Go back to top of page