Skip to main content

Operational Environment of the Tourism and Hospitality Branch (5cr)

Code: PR10006-3002

General information


Enrollment
15.08.2023 - 30.09.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
31.08.2023 - 10.11.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tarja Kupiainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Tarja Kupiainen
Groups
PRAS23
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2023
Course
PR10006

Evaluation scale

H-5

Objective

Keskeinen sisältö

Yritystoiminta matkailu- ja ravitsemisalalla
Matkailun ansaintalogiikka
Vieraanvaraisuudesta liiketoiminnaksi
Matkailualan keskeiset käsitteet
Matkailu kulttuurisena ilmiönä

Content

Osaamistavoitteet

Tunnet keskeiset matkailualan keskeiset käsitteet.
Osaat kuvailla matkailua elinkeinona, palveluina ja ilmiönä.

Teaching methods

Keskeinen sisältö

Yritystoiminta matkailu- ja ravitsemisalalla
Matkailun ansaintalogiikka
Vieraanvaraisuudesta liiketoiminnaksi
Matkailualan keskeiset käsitteet
Matkailu kulttuurisena ilmiönä

Osaamistavoitteet

Tunnet keskeiset matkailualan keskeiset käsitteet.
Osaat kuvailla matkailua elinkeinona, palveluina ja ilmiönä.

Go back to top of page