Operational Environment of the Tourism and Hospitality Branch (5cr)
Code: PR10006-3002
General information
- Enrollment
- 15.08.2023 - 30.09.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 31.08.2023 - 10.11.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tarja Kupiainen
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Tarja Kupiainen
- Groups
-
PRAS23Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2023
- Course
- PR10006
Evaluation scale
H-5
Objective
Keskeinen sisältö
Yritystoiminta matkailu- ja ravitsemisalalla
Matkailun ansaintalogiikka
Vieraanvaraisuudesta liiketoiminnaksi
Matkailualan keskeiset käsitteet
Matkailu kulttuurisena ilmiönä
Content
Osaamistavoitteet
Tunnet keskeiset matkailualan keskeiset käsitteet.
Osaat kuvailla matkailua elinkeinona, palveluina ja ilmiönä.
Teaching methods
Keskeinen sisältö
Yritystoiminta matkailu- ja ravitsemisalalla
Matkailun ansaintalogiikka
Vieraanvaraisuudesta liiketoiminnaksi
Matkailualan keskeiset käsitteet
Matkailu kulttuurisena ilmiönä
Osaamistavoitteet
Tunnet keskeiset matkailualan keskeiset käsitteet.
Osaat kuvailla matkailua elinkeinona, palveluina ja ilmiönä.