Hyvinvointia ruokainnovaatioillaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: C-02537-MA00BE86
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
- Korkeakoulu
- Savonia-ammattikorkeakoulu
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa - innovoida hyvinvointia tukevia ruoka- ja tuoteratkaisuja - kuvata tuotekehitysprosessin vaiheet ruokatuotteen kehittämisessä - kuvailla hyvinvointi- ja terveystrendien merkityksen tuotekehityksessä - hyödyntää ja analysoida tutkimustietoa tuotekehitysprosessin eri vaiheissa
Sisältö
Sisältö - hyvinvointia tukevat kestävät ruoka- ja tuoteratkaisut - ruoan tuotekehitysprosessi ja sen vaiheet - hyvinvointi- ja terveystrendien huomioiminen tuotekehityksessä - tutkimustiedon merkitys tuotekehitysprosessissa
Oppimateriaalit
Materiaalit ilmoitetaan opintojakson aikana.
Toteutustavat
Opintojakso toteutetaan verkko-opintona.