Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan perustaidot 2Laajuus (4 op)

Tunnus: LUT6013

Laajuus

4 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Tuula Ikonen

Osaamistavoitteet

Opiskelija:
- ymmärtää ravitsemispalvelujen merkityksen osana matkailupalveluita
- tuntee ja osaa tapa- ja ruokakulttuuria
- osaa toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja tehtävissä majoitus
- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
- Osaa Hotellinx asiakkuuden hallinta- ja varausjärjestelmän perusteet

Sisältö

-

Ilmoittautumisaika

01.10.2021 - 31.10.2021

Ajoitus

10.01.2022 - 31.03.2022

Opintopistemäärä

4 op

TKI-osuus

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomikoulutus (PR)

Toimipiste

Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 60

Koulutus
  • Matkailun koulutus
Opettaja
  • Tuula Ikonen
  • Mikko Lahti
Vastuuopettaja

Tuula Ikonen

Ryhmät
  • PRNS21
    Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivä, syksy, 2021

Tavoitteet

Opiskelija:
- ymmärtää ravitsemispalvelujen merkityksen osana matkailupalveluita
- tuntee ja osaa tapa- ja ruokakulttuuria
- osaa toimia käytännön asiakaspalvelutilanteissa ja tehtävissä majoitus
- ja ravitsemisalan toimintaympäristössä
- Osaa Hotellinx asiakkuuden hallinta- ja varausjärjestelmän perusteet

Sisältö

-

Arviointiasteikko

H-5