Orientation to Studies (2cr)
Code: PR10009-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2022 - 30.09.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 16.08.2022 - 31.05.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 1 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Groups
-
PRAS22Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
- Course
- PR10009
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
- Osaat käyttää ammattikorkeakoulun sinulle tarjoamia palveluja ja oppimisympäristöjä.
- Tunnet oman koulutuksesi opetussuunnitelman ja toimintatavat.
- Tunnet oman koulutuksesi ohjauksen toimijat ja osaat hakea opintoihin liittyen ohjausta tarpeen mukaan oikeilta henkilöiltä.
- Osaat tehdä opintoihisi liittyviä valintoja tavoitteellisesti omien uratavoitteiden mukaisesti.
- Tunnet opiskelijakunnan toiminnan ja palvelut.
- Kannat vastuuta omista opinnoistasi ja ammatillisesta kasvustasi sekä omasta opiskelukyvystä ja opiskeluhyvinvoinnista ja jaksamisesta.
- Ryhmäydyt opiskelijayhteisöön ja edistät omalta osaltasi hyvää opiskeluilmapiiriä.
- Tunnet Karelia-ammattikorkeakoulun tutkintosäännön ja osaat toimia hyvien tapojen ja työelämäkäytänteiden mukaan korkeakouluopiskelijana.
- Tunnet aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen (AHOT) periaatteet ja käytännöt.
- Hahmotat henkilökohtaisen opintosuunnitteluprosessin ja osaat tehdä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi (eHOPS).
- Opit arvioimaan omaa osaamistasi ja ammatillista kehittymistäsi sekä tunnet kehityskeskustelun osana työelämäkäytäntöjä. Urasuunnittelu alulle.
Location and time
22.8.2022- 31.3.2023
Lähitunnit Wärtsilä-kampus
Verkko-opetus Collaborate / Teams
Itsenäinen opiskelu
Materials
Opintojaksolla osoitettu materiaali.
Teaching methods
Opintojaksolla opit korkeakouluopiskelijan opiskelutaitoja. Opit myös toimimaan osana korkeakouluyhteisöä ja tutustut alan toimijoihin ja toimintaympäristöön.
Opintojaksolla opit työelämän kannalta keskeisiä taitoja ja tutustut matkailu- ja ravitsemialan työtehtäviin, työntekijöihin ja työnantajiin.
Student workload
2 op = 54 tuntia opiskelijan työtä.
Further information
YHTEISET OSAAMISET
Jatkuvan oppimisen taidot
- osaa arvioida ja kehittää osaamistaan, oppimistaan ja jatkuvan oppimisen taitojaan
- osaa hankkia, käsitellä ja arvioida tietoa kriittisesti
- kykenee ottamaan vastuuta omasta oppimisesta ja edistää yhdessä oppimista
Eettinen osaaminen
- kykenee ottamaan vastuun omasta toiminnastaan ja sen seurauksista
- osaa toimia alansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
- osaa ottaa erilaiset toimijat huomioon työskentelyssä
- osaa soveltaa yhdenvertaisuuden periaatteita
- kykenee vaikuttamaan yhteiskunnallisesti osaamistaan hyödyntäen ja eettisiin arvoihin perustuen
Työyhteisöosaaminen
- osaa toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia
- osaa toimia työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa
- ymmärtää digitalisaation merkityksen omalla alallaan ja yhteiskunnassa ja osaa hyödyntää digitaalisia ratkaisuja työssään
- kykenee luomaan henkilökohtaisia työelämäyhteyksiä ja toimimaan verkostoissa
- osaa tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa
- kykenee työn johtamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn asiantuntijatehtävissä
- omaa valmiuksia yrittäjyyteen
Kansainvälistymisosaaminen
- hallitsee omalla alallaan tarvittavat kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot
- ymmärtää yhteiskunnan kulttuurista monimuotoisuutta ja osaa toimia moninaisissa työympäristöissä
- osaa ottaa työssään huomioon alansa kansainvälistymisen vaikutuksia ja mahdollisuuksia