Skip to main content

Orientation to Studies (2 cr)

Code: PR10009-3001

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.09.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
16.08.2022 - 31.05.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
1 cr
Virtual portion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
PRAS22
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
Course
PR10009

Evaluation scale

Approved/Rejected

Location and time

22.8.2022- 31.3.2023
Lähitunnit Wärtsilä-kampus
Verkko-opetus Collaborate / Teams
Itsenäinen opiskelu

Materials

Opintojaksolla osoitettu materiaali.

Teaching methods

Opintojaksolla opit korkeakouluopiskelijan opiskelutaitoja. Opit myös toimimaan osana korkeakouluyhteisöä ja tutustut alan toimijoihin ja toimintaympäristöön.

Opintojaksolla opit työelämän kannalta keskeisiä taitoja ja tutustut matkailu- ja ravitsemialan työtehtäviin, työntekijöihin ja työnantajiin.

Student workload

2 op = 54 tuntia opiskelijan työtä.

Further information

YHTEISET OSAAMISET
Jatkuvan oppimisen taidot
- osaa arvioida ja kehittää osaamistaan, oppimistaan ja jatkuvan oppimisen taitojaan
- osaa hankkia, käsitellä ja arvioida tietoa kriittisesti
- kykenee ottamaan vastuuta omasta oppimisesta ja edistää yhdessä oppimista

Eettinen osaaminen
- kykenee ottamaan vastuun omasta toiminnastaan ja sen seurauksista
- osaa toimia alansa ammattieettisten periaatteiden mukaisesti
- osaa ottaa erilaiset toimijat huomioon työskentelyssä
- osaa soveltaa yhdenvertaisuuden periaatteita
- kykenee vaikuttamaan yhteiskunnallisesti osaamistaan hyödyntäen ja eettisiin arvoihin perustuen

Työyhteisöosaaminen
- osaa toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia
- osaa toimia työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa
- ymmärtää digitalisaation merkityksen omalla alallaan ja yhteiskunnassa ja osaa hyödyntää digitaalisia ratkaisuja työssään
- kykenee luomaan henkilökohtaisia työelämäyhteyksiä ja toimimaan verkostoissa
- osaa tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa
- kykenee työn johtamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn asiantuntijatehtävissä
- omaa valmiuksia yrittäjyyteen

Kansainvälistymisosaaminen
- hallitsee omalla alallaan tarvittavat kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot
- ymmärtää yhteiskunnan kulttuurista monimuotoisuutta ja osaa toimia moninaisissa työympäristöissä
- osaa ottaa työssään huomioon alansa kansainvälistymisen vaikutuksia ja mahdollisuuksia

Go back to top of page