Skip to main content

Basic Practical Training (18 cr)

Code: LUT6401-3001

General information


Enrollment
01.10.2020 - 31.10.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.04.2021 - 31.08.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
18 cr
Local portion
18 cr
RDI portion
10 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tuula Asikainen
Teacher in charge
Tuula Asikainen
Groups
LUTNS20
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
Course
LUT6401

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

Perusharjoittelu, 3 kk, ajoittuu aikavälille 1.4. - 31.8.2021 harjoitelijan ja harjoittelupaikan sopimuksen mukaan.

Teaching methods

Opiskelija etsii itselleen harjoittelupaikan, jossa pääsee tutustumaan/tekemään monipuolisesti alan työntekijätehtäviä ja/tai täydentämään aikaisempaa ammatillista osaamistaan oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sitoutuneesti.

Opiskelija osaa tunnistaa ja markkinoida omaa ammatillista osaamistaan sekä kuvata työyhteisötaitojaan ja kehittymistarpeitaan.

Student workload

Harjoitteluinfot ja palautekeskustelu 5 t, kirjalliset tehtävät 5 t, työskentely harjoittelupaikassa (60 työpäivää), tunnit yhteensä 480 t.

Go back to top of page