Innovative Productisation of Tourism Services 2 (5 cr)
Code: LUT6054-LUB22L1
General information
- Enrollment
- 01.10.2021 - 31.10.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 10.01.2022 - 20.05.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- RDI portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Hanna Vienonen
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
- Course
- LUT6054
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
The student understands the meaning of the different phases in commercialization processes within tourism services and perceives the processes as a whole. The sudent also understands the importance of experiences in programme services and the special themes related to the commercialization of cultural tourism. The student can design a tourism service product in a group. (Course LUT6053 Includes excursion to ITB Berlin)
Location and time
Wärtsilä-kampus teoria viikosta 11 alkaen
Ah-kisat viikko 9 Kontiolahden Ah-kisastadion ja Joensuun tori
Materials
Rautiainen & Siiskonen 2013. Kokous- ja kongressipalvelut. Restamark.
Catani, J. 2017. Onnistunut yritystapahtuma. Almatalent.
Vallo, H. & Häyrinen, E. 2016 Tapahtuma on tilaisuus. Tietosanoma.
FCB - Finland Convention Bureau
Kongressi- ja kokousjärjestäjille - Visit Tampere
Kongressisuunnittelu-opas - FCB
Your local guide to Sustainable Helsinki
Ympäristövastuullisen kokoustapahtuman manuaali - FCB
Tapahtumat Joensuu
Muu tunneilla osoitettu materiaali
Teaching methods
Opintojakson teoriasisällössä paneudutaan tapahtumien järjestämiseen ja erityisesti kokous- ja kongressipalveluihin.
Opintojaksolla tutustutaan kokous- ja kongressialan perusteisiin, sanastoon, kokoustyyppeihin, kokoustilojen tarpeeseen ja valintaan, kokousten ja tapahtumien käytännönjärjestelyihin, markkinointiin, turvallisuuteen ja kokousruokailuihin sekä tapahtumatuottamiseen ja siitä erityisesti prosessiin ja kustannusarvioon.
Opetusmenetelmät: luennot, yksilö- ja ryhmätehtävät, mahdolliset asiantuntijaluennot, käytännön tutustuminen tapahtuman järjestelyihin eri tapahtumissa
Employer connections
Projektitunnit tapahtumissa mm. Ampumahiihdon Mc maaliskuu 2022
Projektitunneiksi hyväksytään myös myös muut opintojen aikana opettajien kanssa sovitut projektit.
Projektitunneista tuntikirjanpito excel-taulukkoon.
International connections
Ampumahiihdon Mc-kisat
Student workload
37 h orientaatio, luennot kokous- ja kongressipalvelut, tapahtumatuotanto, tuntitehtävät,
4 h Kokoustehtävätyöpaja
22 h itsenäinen opiskelu
72 projektitunnit, tapahtumat, seminaarit
Assessment criteria, approved/failed
Hvyväksytty suoritus:
Hyväksytysti suoritetut tehtävät ja innovatiivinen kokoustehtävä
72 h projektitunteja erilaisissa tapahtumissa tms. opettajan osoittamissa tehtävissä
aktiivinen osallistuminen opetukseen