Skip to main content

Innovative Productisation of Tourism Services 2 (5 cr)

Code: LUT6054-LUB22L1

General information


Enrollment
01.10.2021 - 31.10.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
10.01.2022 - 20.05.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Hanna Vienonen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
LUTNS19
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
Course
LUT6054

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

The student understands the meaning of the different phases in commercialization processes within tourism services and perceives the processes as a whole. The sudent also understands the importance of experiences in programme services and the special themes related to the commercialization of cultural tourism. The student can design a tourism service product in a group. (Course LUT6053 Includes excursion to ITB Berlin)

Location and time

Wärtsilä-kampus teoria viikosta 11 alkaen
Ah-kisat viikko 9 Kontiolahden Ah-kisastadion ja Joensuun tori

Materials

Rautiainen & Siiskonen 2013. Kokous- ja kongressipalvelut. Restamark.
Catani, J. 2017. Onnistunut yritystapahtuma. Almatalent.
Vallo, H. & Häyrinen, E. 2016 Tapahtuma on tilaisuus. Tietosanoma.

FCB - Finland Convention Bureau
Kongressi- ja kokousjärjestäjille - Visit Tampere
Kongressisuunnittelu-opas - FCB
Your local guide to Sustainable Helsinki
Ympäristövastuullisen kokoustapahtuman manuaali - FCB
Tapahtumat Joensuu
Muu tunneilla osoitettu materiaali

Teaching methods

Opintojakson teoriasisällössä paneudutaan tapahtumien järjestämiseen ja erityisesti kokous- ja kongressipalveluihin.
Opintojaksolla tutustutaan kokous- ja kongressialan perusteisiin, sanastoon, kokoustyyppeihin, kokoustilojen tarpeeseen ja valintaan, kokousten ja tapahtumien käytännönjärjestelyihin, markkinointiin, turvallisuuteen ja kokousruokailuihin sekä tapahtumatuottamiseen ja siitä erityisesti prosessiin ja kustannusarvioon.

Opetusmenetelmät: luennot, yksilö- ja ryhmätehtävät, mahdolliset asiantuntijaluennot, käytännön tutustuminen tapahtuman järjestelyihin eri tapahtumissa

Employer connections

Projektitunnit tapahtumissa mm. Ampumahiihdon Mc maaliskuu 2022
Projektitunneiksi hyväksytään myös myös muut opintojen aikana opettajien kanssa sovitut projektit.
Projektitunneista tuntikirjanpito excel-taulukkoon.

International connections

Ampumahiihdon Mc-kisat

Student workload

37 h orientaatio, luennot kokous- ja kongressipalvelut, tapahtumatuotanto, tuntitehtävät,
4 h Kokoustehtävätyöpaja
22 h itsenäinen opiskelu
72 projektitunnit, tapahtumat, seminaarit

Assessment criteria, approved/failed

Hvyväksytty suoritus:
Hyväksytysti suoritetut tehtävät ja innovatiivinen kokoustehtävä
72 h projektitunteja erilaisissa tapahtumissa tms. opettajan osoittamissa tehtävissä
aktiivinen osallistuminen opetukseen

Go back to top of page