Innovative Productisation of Tourism Services 2 (5 cr)
Code: LUT6054-LUB21L1
General information
- Enrollment
- 01.10.2020 - 31.10.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 15.03.2021 - 31.05.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- RDI portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Hanna Vienonen
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Groups
-
LUTNS18Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2018
- Course
- LUT6054
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
The student understands the meaning of the different phases in commercialization processes within tourism services and perceives the processes as a whole. The sudent also understands the importance of experiences in programme services and the special themes related to the commercialization of cultural tourism. The student can design a tourism service product in a group. (Course LUT6053 Includes excursion to ITB Berlin)
Location and time
Collaborate
15.3-31.5.2021
Materials
Rautiainen & Siiskonen 2013. Kokous- ja kongressipalvelut. Restamark.
Catani, J. 2017. Onnistunut yritystapahtuma. Almatalent.
Vallo, H. & Häyrinen, E. 2016 Tapahtuma on tilaisuus. Tietosanoma.
FCB - Finland Convention Bureau
Kongressi- ja kokousjärjestäjille - Visit Tampere
Kongressisuunnittelu-opas - FCB
Your local guide to Sustainable Helsinki
Ympäristövastuullisen kokoustapahtuman manuaali - FCB
Tapahtumat Joensuu
Muu tunneilla osoitettu materiaali
Teaching methods
Opintojakson teoriasisällössä paneudutaan tapahtumien järjestämiseen ja erityisesti kokous- ja kongressipalveluihin.
Opintojaksolla tutustutaan kokous- ja kongressialan perusteisiin, sanastoon, kokoustyyppeihin, kokoustilojen tarpeeseen ja valintaan, kokousten ja tapahtuminen käytännönjärjestelyihin, markkinointiin, turvallisuuteen ja kokousruokailuihin sekä tapahtumatuottamiseen ja siitä erityisesti prosessiin ja kustannusarvioon.
Opetusmenetelmät: luennot, yksilö- ja ryhmätehtävät, mahdolliset asiantuntijaluennot, käytännön tutustuminen tapahtuman järjestelyihin eri tapahtumissa
Employer connections
Projektitunnit tapahtumissa mm. Ampumahiihdon Mc marras-joulukuu 2020
Projektitunneiksi hyväksytään myös myös muut opintojen aikana opettajien kanssa sovitus projektit.
Projektitunneista tuntikirjanpito excel-taulukkoon.
International connections
Ampumahiihdon Mc-kisat
Student workload
32 h orientaatio, luennot kokous- ja kongressipalvelut, tapahtumatuotanto, tuntitehtävät,
5h Boost Camp sparraus
4 h Kokoustehtävätyöpaja
22 h itsenäinen opiskelu
72 projektitunnit, tapahtumat, seminaarit
Assessment criteria, approved/failed
Hvyväksytty suoritus:
Hyväksytysti suoritetut tehtävät ja innovatiivinen kokoustehtävä, Boost Camp
72 h projektitunteja erilaisissa tapahtumissa tms. opettajan osoittamissa tehtävissä
aktiivinen osallistuminen opetukseen