Skip to main content

Innovative Productisation of Tourism Services 2 (5 cr)

Code: LUT6054-LUB21L1

General information


Enrollment
01.10.2020 - 31.10.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
15.03.2021 - 31.05.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Hanna Vienonen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
LUTNS18
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2018
Course
LUT6054

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

The student understands the meaning of the different phases in commercialization processes within tourism services and perceives the processes as a whole. The sudent also understands the importance of experiences in programme services and the special themes related to the commercialization of cultural tourism. The student can design a tourism service product in a group. (Course LUT6053 Includes excursion to ITB Berlin)

Location and time

Collaborate
15.3-31.5.2021

Materials

Rautiainen & Siiskonen 2013. Kokous- ja kongressipalvelut. Restamark.
Catani, J. 2017. Onnistunut yritystapahtuma. Almatalent.
Vallo, H. & Häyrinen, E. 2016 Tapahtuma on tilaisuus. Tietosanoma.

FCB - Finland Convention Bureau
Kongressi- ja kokousjärjestäjille - Visit Tampere
Kongressisuunnittelu-opas - FCB
Your local guide to Sustainable Helsinki
Ympäristövastuullisen kokoustapahtuman manuaali - FCB
Tapahtumat Joensuu


Muu tunneilla osoitettu materiaali

Teaching methods

Opintojakson teoriasisällössä paneudutaan tapahtumien järjestämiseen ja erityisesti kokous- ja kongressipalveluihin.
Opintojaksolla tutustutaan kokous- ja kongressialan perusteisiin, sanastoon, kokoustyyppeihin, kokoustilojen tarpeeseen ja valintaan, kokousten ja tapahtuminen käytännönjärjestelyihin, markkinointiin, turvallisuuteen ja kokousruokailuihin sekä tapahtumatuottamiseen ja siitä erityisesti prosessiin ja kustannusarvioon.

Opetusmenetelmät: luennot, yksilö- ja ryhmätehtävät, mahdolliset asiantuntijaluennot, käytännön tutustuminen tapahtuman järjestelyihin eri tapahtumissa

Employer connections

Projektitunnit tapahtumissa mm. Ampumahiihdon Mc marras-joulukuu 2020

Projektitunneiksi hyväksytään myös myös muut opintojen aikana opettajien kanssa sovitus projektit.

Projektitunneista tuntikirjanpito excel-taulukkoon.

International connections

Ampumahiihdon Mc-kisat

Student workload

32 h orientaatio, luennot kokous- ja kongressipalvelut, tapahtumatuotanto, tuntitehtävät,
5h Boost Camp sparraus
4 h Kokoustehtävätyöpaja
22 h itsenäinen opiskelu
72 projektitunnit, tapahtumat, seminaarit

Assessment criteria, approved/failed

Hvyväksytty suoritus:
Hyväksytysti suoritetut tehtävät ja innovatiivinen kokoustehtävä, Boost Camp
72 h projektitunteja erilaisissa tapahtumissa tms. opettajan osoittamissa tehtävissä
aktiivinen osallistuminen opetukseen

Go back to top of page