Regional Development of Tourism (7 cr)
Code: LUT6037-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2022 - 30.04.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 29.08.2022 - 31.12.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 7 cr
- Local portion
- 7 cr
- RDI portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 12 - 60
- Teachers
- Raija Ruusunen
- Keijo Koskinen
- Teacher in charge
- Raija Ruusunen
- Groups
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
- Course
- LUT6037
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Materials
Ilmoitetaan opintojaksolla
Teaching methods
Opintojakson jälkeen opiskelija ymmärtää matkailun aluetaloudelliset vaikutukset ja osaa etsiä sekä tulkita keskeiset tilastot ja tunnusluvut. Opiskelija tietää matkailun kehittämisen toimintatavat, tunnistaa keskeiset toimijat ja rahoituskanavat. Opiskelija hahmottaa matkailun kehittämisen tilanteen eri alueilla Suomessa.
- lähiopetusta
- laaja ryhmätyö opintojakson osasuorituksena
- oivalluspäiväkirja opintojakson osasuorituksena
- vierailijaluennot
- mahdollisia yritysvierailuja ja kehittämiscase
Employer connections
Yritysvierailuja sekä kehittämiscase matkailualueelle
Student workload
Lähiopetus 90 tuntia, itsenäinen työskentely 90 tuntia, arviointi ja palaute 8 tuntia.