Skip to main content

Management of Tourism Enterprises (7 cr)

Code: LUT6036-LUA21L2

General information


Enrollment
01.04.2021 - 30.04.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.09.2021 - 17.12.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
7 cr
Local portion
7 cr
RDI portion
7 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Teppo Tarnanen
Tuija Kainulainen
Keijo Koskinen
Teacher in charge
Tuija Kainulainen
Groups
LUTNS19
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
Course
LUT6036

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Accomplishment methods

Oppimistehtävä, Portfolio, Tentti, Muu, Harjoitustyö, Näyttö.

Content

-

Location and time

Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3

Materials

Opintojaksolla ilmoitettava materiaali

Teaching methods

Keskeinen sisältö:

Ihmisten johtaminen, ryhmädynamiikka, työkäyttäytyminen, johtajuuden ja työyhteisön kehittäminen.

Investointien suunnittelu.

Työsuojelulainsäädäntö ja työsuhdelainsäädäntö.

Student workload

Lähiopetus 56 h
Oppimistehtävät 56 h
Itsenäinen opiskelu 74
Arviointi ja palaute 3 h
7 op = 189 h

Go back to top of page