Career Planning and Development 5 (1 cr)
Code: LUT6035-LUA21L1
General information
- Enrollment
- 01.04.2021 - 30.04.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2021 - 18.10.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 1 cr
- Local portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuula Asikainen
- Teacher in charge
- Tuula Asikainen
- Groups
-
LUTNS18Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2018
- Course
- LUT6035
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
-
Location and time
1.9. - 31.12.2021
Teaching methods
Osaamistavoitteet
Osaat tunnistaa oman ammatillisen kehittymisesi ja osaa arvioida osaamistasi kriittisesti asettaen kehittymistavoitteita.
Osaat toimia opinnoissasi työelämän käytänteiden mukaisesti.
Osaat pitää huolta opiskeluhyvinvoinnistasi ja ymmärrät sen merkityksen myös opiskeluyhteisön kannalta.
Osaat pitää yllä opiskelumotivaatiota ja tarvittaessa pyytää tukea vaikeina hetkinä.
Osaat suunnitella oman ajankäyttösi ja priorisoida asioita siten, että opinnot etenevät.
Osaat antaa kehittävää palautetta.
Student workload
HOPS:n päivitys,Kehityskeskustelu Oman ammatillisen osaamisen kehittymisen arviointi ja tulevaisuuden suunnittelu
Video-CV, Portfolio-kansio (CV:t suomi ja englanti, työhakemus, opiskelutodistukset, työtodistukset, erikoisosaamisen dokumentit)
Assessment criteria, approved/failed
Hyväksytty/täydennettävä/hylätty