Skip to main content

Career Planning and Development 5 (1 cr)

Code: LUT6035-LUA21L1

General information


Enrollment
01.04.2021 - 30.04.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2021 - 18.10.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tuula Asikainen
Teacher in charge
Tuula Asikainen
Groups
LUTNS18
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2018
Course
LUT6035

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

1.9. - 31.12.2021

Teaching methods

Osaamistavoitteet
Osaat tunnistaa oman ammatillisen kehittymisesi ja osaa arvioida osaamistasi kriittisesti asettaen kehittymistavoitteita.
Osaat toimia opinnoissasi työelämän käytänteiden mukaisesti.
Osaat pitää huolta opiskeluhyvinvoinnistasi ja ymmärrät sen merkityksen myös opiskeluyhteisön kannalta.
Osaat pitää yllä opiskelumotivaatiota ja tarvittaessa pyytää tukea vaikeina hetkinä.
Osaat suunnitella oman ajankäyttösi ja priorisoida asioita siten, että opinnot etenevät.
Osaat antaa kehittävää palautetta.

Student workload

HOPS:n päivitys,Kehityskeskustelu Oman ammatillisen osaamisen kehittymisen arviointi ja tulevaisuuden suunnittelu
Video-CV, Portfolio-kansio (CV:t suomi ja englanti, työhakemus, opiskelutodistukset, työtodistukset, erikoisosaamisen dokumentit)

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty/täydennettävä/hylätty

Go back to top of page