Trends and Themes in Tourism (9 cr)
Code: LUT6023-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2021 - 30.04.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.09.2021 - 31.12.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 9 cr
- Local portion
- 7 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Hanna Vienonen
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Groups
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
- Course
- LUT6023
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Wärtsilä-kampus syys-joulukuu 2021
Osittan opetusta myös Collaboratessa
Materials
Opintojaksolla osoitettu materiaali
Teaching methods
Opiskelija
- osaa etsiä kansainvälisiä trendejä
- ymmärtää teemamatkailun merkityksen
- osaa arvioida trendien ja teemojen merkityksen matkailun elinkeinolle
Sisältö:
Ajankohtaiset trendit ja niiden merkitys matkailuelinkeinolle.
Matkailun eri teemojen huomioiminen matkailuliiketoiminnassa.
Opetusmenetelmät: luennot, ryhmätehtävät, paritehtävä, itsenäinen työskentely, mahdolliset excursiot
Employer connections
Mahdolliset opintokäynnit
Student workload
Lähiopetus 135 t, itsenäinen työskentely ja työskentely tiimeissä 108 t,