Russian for Customer Service: Slushaju Vas! How May I Help You? (5 cr)
Code: LUT6019-LUA20L1
General information
- Enrollment
- 01.04.2020 - 30.04.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 07.09.2020 - 15.12.2020
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Janne Häyrinen
- Riitta Hyttinen
- Teacher in charge
- Riitta Hyttinen
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
- Course
- LUT6019
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Syys-joulukuu 2020, tunnit ma ip ja pe ap Wärtsilä-kampuksella.
Materials
Marja Jegorenkov & Sirpa Piispanen. 2012 tai myöhempi. Pora! 1 - venäjää aikuisille. Kustannusosakeyhtiö Otava.
Opettajan laatima ja kokoama materiaali Moodlessa.
Exam schedules
Tentit sovitaan opintojakson alettua.
Syyslukukauden 2020 toteutuksen tenttejä voi uusia kaksi kertaa kevätlukukaudella 2021.
Completion alternatives
Mikäli sinulla on aiemmin hankittua vastaavaa osaamista (ks. opintojakson sisältö ja tavoitteet), ota yhteyttä opintojakson opettajaan sähköpostilla mahdollista AHOT-osaamisen näyttöä varten.
Student workload
N. 52 tuntia (2 x 2 tuntia/ viikko) lähiopiskelua, testejä ja palautetta, venäläisen ruuan iltapäivä marraskuussa,
n. 80 tuntia etä- ja itsenäistä työskentelyä (ennakko- ja kertaustehtävät, tiedonhankinta, testeihin kertaaminen.