Skip to main content

Russian for Customer Service: Slushaju Vas! How May I Help You? (5 cr)

Code: LUT6019-3003

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
09.09.2022 - 16.12.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Kielten ja viestinnän opetus (KVO)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Riitta Hyttinen
Teacher in charge
Riitta Hyttinen
Groups
LUTNS19
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
LUTNS20
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
PRNS21
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
Course
LUT6019

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3

Materials

Alestalo, M. 2020. Kafe Piter 1 - venäjää taitotasolle A1. Helsinki: Finn Lectura. Huomaathan, että vain tämä uusin painos käy.
Opettajan laatima ja kokoama materiaali Moodlessa.

Teaching methods

Lähiopiskelua n. 55 tuntia, lisäksi palautettavia etätehtäviä ja itseopiskelua.

Exam schedules

Syyslukukauden tenttikerrat sovitaan opintojakson alettua.

Syksyn 2022 toteutuksen tenttejä voi uusia ja korottaa kevätlukukaudella 2023 kaksi kertaa. Sen jälkeen noudatetaan syksyn 2023 toteutuksen vaatimuksia ja tenttiaikataulua.

Completion alternatives

Mikäli sinulla on aiemmin hankittua vastaavaa osaamista (ks. opintojakson sisältö ja tavoitteet), ota yhteyttä opintojakson opettajaan ennen opintojakson alkamista mahdollista AHOT-osaamisen näyttöä varten. Kerro sähköpostissa, miten ja missä olet opiskellut/ oppinut venäjää ja liitä viestiisi mahdolliset todistukset.

Student workload

N. 55 tuntia lähityöskentelyä, testejä ja palautetta, n. 78 tuntia etä- ja itsenäistä työskentelyä (ennakko- ja kertaustehtävät, tiedonhankinta, testeihin kertaaminen) sekä mahdollisesti yritysvierailu ja/tai venäläisen ruuan ilta

Go back to top of page