Russian for Customer Service: Slushaju Vas! How May I Help You? (5 cr)
Code: LUT6019-3003
General information
- Enrollment
- 01.04.2022 - 30.04.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 09.09.2022 - 16.12.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Kielten ja viestinnän opetus (KVO)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Riitta Hyttinen
- Teacher in charge
- Riitta Hyttinen
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
-
PRNS21Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
- Course
- LUT6019
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3
Materials
Alestalo, M. 2020. Kafe Piter 1 - venäjää taitotasolle A1. Helsinki: Finn Lectura. Huomaathan, että vain tämä uusin painos käy.
Opettajan laatima ja kokoama materiaali Moodlessa.
Teaching methods
Lähiopiskelua n. 55 tuntia, lisäksi palautettavia etätehtäviä ja itseopiskelua.
Exam schedules
Syyslukukauden tenttikerrat sovitaan opintojakson alettua.
Syksyn 2022 toteutuksen tenttejä voi uusia ja korottaa kevätlukukaudella 2023 kaksi kertaa. Sen jälkeen noudatetaan syksyn 2023 toteutuksen vaatimuksia ja tenttiaikataulua.
Completion alternatives
Mikäli sinulla on aiemmin hankittua vastaavaa osaamista (ks. opintojakson sisältö ja tavoitteet), ota yhteyttä opintojakson opettajaan ennen opintojakson alkamista mahdollista AHOT-osaamisen näyttöä varten. Kerro sähköpostissa, miten ja missä olet opiskellut/ oppinut venäjää ja liitä viestiisi mahdolliset todistukset.
Student workload
N. 55 tuntia lähityöskentelyä, testejä ja palautetta, n. 78 tuntia etä- ja itsenäistä työskentelyä (ennakko- ja kertaustehtävät, tiedonhankinta, testeihin kertaaminen) sekä mahdollisesti yritysvierailu ja/tai venäläisen ruuan ilta