Profitable Tourism Business (5 cr)
Code: LUT6018-LUA20L1
General information
- Enrollment
- 01.04.2020 - 30.04.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.09.2020 - 18.12.2020
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Teppo Tarnanen
- Teacher in charge
- Teppo Tarnanen
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
- Course
- LUT6018
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Materials
Tomperi, S.: Käytännön kirjanpito. Edita. Uusi tai uudehko painos.Erikseen osoitettu johdon laskentatoimen oppikirja.
Student workload
Lähiopetus 50 h, oppimateriaaliin perehtyminen, harjoitusten tekeminen ja/taiTKI-projektiin osallistuminen ja itsenäinen työskentely 80 h, tentti 3h.