Knowledge of Alcohol Beverages (3 cr)
Code: LUT6006-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2020 - 30.09.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2020 - 30.12.2020
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 cr
- Local portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuija Kainulainen
- Groups
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
- Course
- LUT6006
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Syksy 2020
Materials
Lait ja asetukset
Alkoholiasiat ravintolassa www.Valvira.fi
Kirjallisuus
Lahdenkauppi, M. & Rinta-Huumo, A. 2004. Juomavalintoja ravintolassa. Porvoo: WSOY.
Mykkänen, J. & Ursin, H. 2006. Tarjoilukirja. Vantaa: Dark Oy.
Teaching methods
Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassi ja saa tietotaidon vastaavan hoitajan pätevyyteen.
Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen, käsittelyn ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.
Completion alternatives
Oppimistehtävä, Tentti, Muu
Student workload
Lähiopiskelu 33 h
Itseopiskelu 20 h
Oppimistehtävät 18 h
Suulliset esitykset 4 h
Arviointi ja palaute 2 h
Further information
Opintojaksosta peritään materiaalimaksu.