Skip to main content

Knowledge of Alcohol Beverages (3 cr)

Code: LUT6006-3001

General information


Enrollment
01.04.2020 - 30.09.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2020 - 30.12.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
3 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuija Kainulainen
Groups
LUTNS20
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
Course
LUT6006

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Syksy 2020

Materials

Lait ja asetukset
Alkoholiasiat ravintolassa www.Valvira.fi
Kirjallisuus
Lahdenkauppi, M. & Rinta-Huumo, A. 2004. Juomavalintoja ravintolassa. Porvoo: WSOY.
Mykkänen, J. & Ursin, H. 2006. Tarjoilukirja. Vantaa: Dark Oy.

Teaching methods

Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassi ja saa tietotaidon vastaavan hoitajan pätevyyteen.
Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen, käsittelyn ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.

Completion alternatives

Oppimistehtävä, Tentti, Muu

Student workload

Lähiopiskelu 33 h
Itseopiskelu 20 h
Oppimistehtävät 18 h
Suulliset esitykset 4 h
Arviointi ja palaute 2 h

Further information

Opintojaksosta peritään materiaalimaksu.

Go back to top of page