Skip to main content

Hygiene in Accommodation and Catering Premises (1 cr)

Code: LUT3002-3005

General information


Enrollment
01.10.2020 - 31.10.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
17.03.2021 - 30.04.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 80
Teachers
Tuula Asikainen
Teacher in charge
Tuula Asikainen
Course
LUT3002

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

Luennot Wärtsilä-kampuksella on peruttu koronatilanteen vuoksi.
Alla näkyvästä oppimateriaalilistasta löydät osoitelinkit Ruokaviraston sivuille, joilta löydät itsenäisesti opiskeltavan aineiston.

Testit pidetään porrastetusti 7.4.ja 14.4. Wärtsilä-kampuksella luokassa TU116, D-talo, 2. krs,
Saat sähköpostiisi Webropol-kyselyn, jonka kautta voit valita itsellesi sopivan testiajankohdan sekä luentaohjeet itsenäistä opiskelua varten.

Materials

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/hygieniaosaaminen/hygieniaosaamisen-vaatimukset/ (osaamisvaatimukset testissä)

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/lainsaadanto-ja-ohjeet/

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/

http://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/elintarvikkeiden-turvallisen-kayton-ohjeet/ruokamyrkytykset/

https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/mallitesti/hygieniapassi_mallisarja_kysymykset_fi-16.12.2019.pdf

https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/mallitesti/hygieniapassi_mallisarja_kysymykset_ja_vastaukset_fi-11.12.2019.pdf

Teaching methods

Opiskeltava aineisto löytyy Ruokaviraston sivuilta oheisten nettiosoitteiden kautta.
Luentaohjeet opiskelija saa sähköpostiinsa ilmoittautumisajan päätyttyä.
Testiajankohdasta pyydetään ilmoittamaan, mihin testiin opiskelija haluaa osallistua.

Exam schedules

Testit:pidetään porrastetusti ke 7.4. ja ke 14.4 Wärtsilä-kampuksella, D-talo, 2. krs, luokassa WÄR TU116

Completion alternatives

Itsenäinen opiskelu ja testin hyväksytysti suorittaminen.

Student workload

Itsenäinen opiskelu (luentaohjeet annetaan ilmoittautujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä) + testin suorittaminen ja tulokset
(n. 2 tuntia)

Assessment criteria, approved/failed

Testin hyväksytty suorittaminen:
vähintään 34 oikeaa vastausta 40 väittämästä.

Testin hyväksytystä suorituksesta saat hygieniaosaamistodistuksen ja -kortin lisäksi suoritusmerkinnän 1,5 op Peppiin TOP-opintoihin. Todistus ja kortti tulevat n. kolmen viikon kuluttua.

Go back to top of page