Customer Service Skills and Alcohol Knowledge (4 cr)
Code: PR10014-3001
General information
- Enrollment
- 01.10.2022 - 31.10.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2023 - 28.05.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 4 cr
- Local portion
- 4 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 50
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuija Kainulainen
- Groups
-
PRAS22Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
- Course
- PR10014
Evaluation scale
H-5
Location and time
Kevät 2023
Materials
Opintojakson aikana ilmoitettava materiaali
Teaching methods
Opiskelija tuntee kotimaista sekä kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuria. Oppi tarjoilun perusteet, syventää alkoholilainsäädännön tuntemusta suorittamista anniskelupassin.
Keskeinen sisältö: Palvelukulttuuri, ruoka- ja alkoholijuomatuotteiden tuotetuntemus, asiakaspalvelutaidot, tapakulttuuri, kulttuurien tuntemus, anniskelupassi.
Completion alternatives
Aikaisempien opintojen hyväksiluku sovitaan erikseen.