Skip to main content

Customer Service Skills and Alcohol Knowledge (4 cr)

Code: PR10014-3001

General information


Enrollment
01.10.2022 - 31.10.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2023 - 28.05.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
4 cr
Local portion
4 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 50
Teachers
Tuula Ikonen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuija Kainulainen
Groups
PRAS22
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
Course
PR10014

Evaluation scale

H-5

Location and time

Kevät 2023

Materials

Opintojakson aikana ilmoitettava materiaali

Teaching methods

Opiskelija tuntee kotimaista sekä kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuria. Oppi tarjoilun perusteet, syventää alkoholilainsäädännön tuntemusta suorittamista anniskelupassin.

Keskeinen sisältö: Palvelukulttuuri, ruoka- ja alkoholijuomatuotteiden tuotetuntemus, asiakaspalvelutaidot, tapakulttuuri, kulttuurien tuntemus, anniskelupassi.

Completion alternatives

Aikaisempien opintojen hyväksiluku sovitaan erikseen.

Go back to top of page