Basic Practical Training (18 cr)
Code: LUT6401-LUB19L1
General information
- Enrollment
- 01.04.2021 - 30.04.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2021 - 30.05.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 18 cr
- Local portion
- 18 cr
- RDI portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Asikainen
- Teacher in charge
- Tuula Asikainen
- Groups
-
LUTNS18Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2018
- Course
- LUT6401
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
-
Student workload
Harjoitteluinfot ja palautekeskustelu 5 t, kirjalliset tehtävät 5 t, työskentely harjoittelupaikassa (60 työpäivää), tunnit yhteensä 480 t.