Skip to main content

Operational Environment of the Tourism and Hospitality Branch (5cr)

Code: PR10006-3001

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.09.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
15.08.2022 - 02.11.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tarja Kupiainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Tarja Kupiainen
Groups
PRAS22
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, blended learning, Fall, 2022
Course
PR10006

Evaluation scale

H-5

Objective

Keskeinen sisältö

Yritystoiminta matkailu- ja ravitsemisalalla
Matkailun ansaintalogiikka
Vieraanvaraisuudesta liiketoiminnaksi
Matkailualan keskeiset käsitteet
Matkailu kulttuurisena ilmiönä

Content

Osaamistavoitteet

Tunnet keskeiset matkailualan keskeiset käsitteet.
Osaat kuvailla matkailua elinkeinona, palveluina ja ilmiönä.

Teaching methods

Keskeinen sisältö

Yritystoiminta matkailu- ja ravitsemisalalla
Matkailun ansaintalogiikka
Vieraanvaraisuudesta liiketoiminnaksi
Matkailualan keskeiset käsitteet
Matkailu kulttuurisena ilmiönä

Osaamistavoitteet

Tunnet keskeiset matkailualan keskeiset käsitteet.
Osaat kuvailla matkailua elinkeinona, palveluina ja ilmiönä.

Go back to top of page