Skip to main content

Creative Economy and Entrepreneurship (5 cr)

Code: LUP7009-3002

General information


Enrollment
01.04.2022 - 15.09.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
29.08.2022 - 31.12.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Tikkarinne Campus Tikkarinne 9
Teaching languages
Finnish
Seats
12 - 60
Teachers
Raija Ruusunen
Keijo Koskinen
Teacher in charge
Hanna Vienonen
Groups
LUTNS20
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
LUVNS20
Media (BA), Full-time Studies, Fall, 2020
Course
LUP7009

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Materials

Jaetaan Moodlessa, lisäksi jokainen opiskelija etsii itse.

Teaching methods

Yritysmuodot, yrittäjän verotus ja sosiaaliturva, yrityksen riskienhallinta, yritystoiminnan suunnittelutyökalut ja neuvontaorganisaatiot, budjetoinnin ja liiketoimintasuunnittelun perusteet.
Innovointityökalut, ideoinnin ja pitchauksen perusteet sekä idean konseptointi liiketoimintamalliksi.

Ennakkotehtävä, essee liiketoiminnan suunnittelusta, oppimispäiväkirja ja yritysideakilpailu.

Tietoiskuja, sparrausta, vierailuja.

Student workload

Työmäärä opiskelijalle 135h, joka jakautuu lähi/hybridiopetukseen, vierailuihin sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Go back to top of page