Skip to main content

Productisation and Marketing of Tourism Services 3 (11 cr)

Code: LUT6030-3001

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.09.2022 - 16.12.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
11 cr
Local portion
11 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
12 - 60
Teachers
Hanna Vienonen
Tuija Kainulainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Groups
LUTNS20
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
Course
LUT6030

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3

Teaching methods

Keskeinen sisältö:
Tuotteistamisen ja tuotekehityksen keskeiset menetelmät ja työkalut. Menetelmien ja tiedon vieminen käytäntöön. Tuoteinnovaatioiden suojaaminen, immateriaaliset oikeudet.
Revenue Management-perusteet.
Markkinoinnin suunnittelu matkailuyrityksessä, asiakasarvon ja kilpailuedun määrittely, tuote- ja hintapäätökset, markkinointiin liittyvät strategiset päätökset, viestinnällisten toimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi, tulosten seuranta.

Student workload

11 op

Go back to top of page