Productisation and Marketing of Tourism Services 3 (11 cr)
Code: LUT6030-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2022 - 30.04.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 19.09.2022 - 16.12.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 11 cr
- Local portion
- 11 cr
- RDI portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 12 - 60
- Teachers
- Hanna Vienonen
- Tuija Kainulainen
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Mikko Lahti
- Groups
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
- Course
- LUT6030
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3
Teaching methods
Keskeinen sisältö:
Tuotteistamisen ja tuotekehityksen keskeiset menetelmät ja työkalut. Menetelmien ja tiedon vieminen käytäntöön. Tuoteinnovaatioiden suojaaminen, immateriaaliset oikeudet.
Revenue Management-perusteet.
Markkinoinnin suunnittelu matkailuyrityksessä, asiakasarvon ja kilpailuedun määrittely, tuote- ja hintapäätökset, markkinointiin liittyvät strategiset päätökset, viestinnällisten toimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi, tulosten seuranta.
Student workload
11 op