Career Planning and Development 4 (1 cr)
Code: LUT6028-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2022 - 30.04.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 29.08.2022 - 28.05.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 1 cr
- Local portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 12 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Groups
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
- Course
- LUT6028
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
-
Location and time
Syyskuu 2022-Toukokuu 2023 Wärtsilä-kampus
Materials
Opintojaksolla osoitettu materiaali
Teaching methods
Osaamistavoitteet
Osaat tunnistaa oman ammatillisen kehittymisesi ja osaa arvioida osaamistasi kriittisesti asettaen kehittymistavoitteita.
Osaat toimia opinnoissasi työelämän käytänteiden mukaisesti.
Osaat pitää huolta opiskeluhyvinvoinnistasi ja ymmärrät sen merkityksen myös opiskeluyhteisön kannalta.
Osaat pitää yllä opiskelumotivaatiota ja tarvittaessa pyytää tukea vaikeina hetkinä.
Osaat suunnitella oman ajankäyttösi ja priorisoida asioita siten, että opinnot etenevät.
Osaat antaa kehittävää palautetta.
Sisältö
Työelämän vaatimukset
Ajankäytön hallinta
Oman osaamisen arviointi ja osaamisen näkyväksi tekeminen, kehittymistarpeet
Kehityskeskusteluun valmistautuminen
Opiskeluhyvinvointi -testi
Suoritustapa
Kehityskeskustelun käyminen, oman osaamisen ja kehittymisen arviointi, eHOPSin päivitys, testien tekeminen sekä muiden annettujentehtävien tekeminen
Student workload
1 op = 27 tuntia opiskelijan työtä