Skip to main content

Career Planning and Development 4 (1 cr)

Code: LUT6028-3001

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
29.08.2022 - 28.05.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
12 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
LUTNS20
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
Course
LUT6028

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

Syyskuu 2022-Toukokuu 2023 Wärtsilä-kampus

Materials

Opintojaksolla osoitettu materiaali

Teaching methods

Osaamistavoitteet

Osaat tunnistaa oman ammatillisen kehittymisesi ja osaa arvioida osaamistasi kriittisesti asettaen kehittymistavoitteita.
Osaat toimia opinnoissasi työelämän käytänteiden mukaisesti.
Osaat pitää huolta opiskeluhyvinvoinnistasi ja ymmärrät sen merkityksen myös opiskeluyhteisön kannalta.
Osaat pitää yllä opiskelumotivaatiota ja tarvittaessa pyytää tukea vaikeina hetkinä.
Osaat suunnitella oman ajankäyttösi ja priorisoida asioita siten, että opinnot etenevät.
Osaat antaa kehittävää palautetta.

Sisältö

Työelämän vaatimukset
Ajankäytön hallinta
Oman osaamisen arviointi ja osaamisen näkyväksi tekeminen, kehittymistarpeet
Kehityskeskusteluun valmistautuminen
Opiskeluhyvinvointi -testi

Suoritustapa

Kehityskeskustelun käyminen, oman osaamisen ja kehittymisen arviointi, eHOPSin päivitys, testien tekeminen sekä muiden annettujentehtävien tekeminen

Student workload

1 op = 27 tuntia opiskelijan työtä

Go back to top of page