Management of Tourism Enterprises (7 cr)
Code: LUT6036-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2022 - 30.04.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 29.08.2022 - 31.12.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 7 cr
- Local portion
- 7 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 12 - 60
- Teachers
- Teppo Tarnanen
- Tuija Kainulainen
- Keijo Koskinen
- Teacher in charge
- Tuija Kainulainen
- Groups
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
- Course
- LUT6036
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Accomplishment methods
Oppimistehtävä, Portfolio, Tentti, Muu, Harjoitustyö, Näyttö.
Content
-
Location and time
Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3
Materials
Opintojaksolla ilmoitettava materiaali
Teaching methods
Keskeinen sisältö:
Ihmisten johtaminen, ryhmädynamiikka, työkäyttäytyminen, johtajuuden ja työyhteisön kehittäminen.
Investointien suunnittelu.
Työsuojelulainsäädäntö ja työsuhdelainsäädäntö.
Student workload
Lähiopetus 56 h
Oppimistehtävät 56 h
Itsenäinen opiskelu 74
Arviointi ja palaute 3 h
7 op = 189 h