Skip to main content

Service Competence in Tourism (5 cr)

Code: LUT6017-3002

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
05.09.2022 - 01.11.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
12 - 60
Teachers
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Groups
PRNS21
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
Course
LUT6017

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Materials

Opintojaksolla osoitettu ja jaettu materiaali ja kirjallisuus

Teaching methods

Opiskelija osaa palvelun laadun osatekijät ja ymmärtää laadun merkityksen yrityksen toiminnassa ja asiakaskokemuksen muodostumisessa.
Palautettavat suoritukset ja arvioinnin perusteet:

• Oppimistehtävä 1. Essee. Painokerroin 3

• Oppimistehtävä 2. Mystery shopping. Painokerroin 2

• Tentti. Painokerroin 3.

• Jatkuva näyttö eli opiskelijan läsnäolo ja aktiivisuus tunneilla ja opetustilanteissa, vastuuntunto, huolellisuus ja järjestelmällisyys annettujen tehtävien suorittamisessa. Painokerroin 1,5

Kokonaisarvosana muodostuu painotetusta keskiarvosta pyöristyssäännöt huomioiden.

Go back to top of page