Service Competence in Tourism (5 cr)
Code: LUT6017-3002
General information
- Enrollment
- 01.04.2022 - 30.04.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 05.09.2022 - 01.11.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 12 - 60
- Teachers
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Mikko Lahti
- Groups
-
PRNS21Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
- Course
- LUT6017
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Materials
Opintojaksolla osoitettu ja jaettu materiaali ja kirjallisuus
Teaching methods
Opiskelija osaa palvelun laadun osatekijät ja ymmärtää laadun merkityksen yrityksen toiminnassa ja asiakaskokemuksen muodostumisessa.
Palautettavat suoritukset ja arvioinnin perusteet:
• Oppimistehtävä 1. Essee. Painokerroin 3
• Oppimistehtävä 2. Mystery shopping. Painokerroin 2
• Tentti. Painokerroin 3.
• Jatkuva näyttö eli opiskelijan läsnäolo ja aktiivisuus tunneilla ja opetustilanteissa, vastuuntunto, huolellisuus ja järjestelmällisyys annettujen tehtävien suorittamisessa. Painokerroin 1,5
Kokonaisarvosana muodostuu painotetusta keskiarvosta pyöristyssäännöt huomioiden.