Skip to main content

Career Planning and Development 3 (1 cr)

Code: LUT6016-3004

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
12.08.2022 - 31.05.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
12 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
PRNS21
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
Course
LUT6016

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

Syyskuu 2022-toukokuu 2023 Wärtsilä-kampus

Materials

Opintojaksolla osoitettu materiaali

Teaching methods

Ammattilaiseksi kehittyminen (1 op)
- Osaat tunnistaa oman ammatillisen kehittymisesi ja osaat arvioida osaamistasi kriittisesti asettaen kehittymistavoitteita.
- Osaat toimia opinnoissasi työelämän käytänteiden mukaisesti.
- Osaat pitää huolta opiskeluhyvinvoinnistasi ja ymmärrät sen merkityksen myös opiskeluyhteisön kannalta.
- Osaat pitää yllä opiskelumotivaatiota ja tarvittaessa pyytää tukea vaikeina hetkinä.
- Osaat suunnitella oman ajankäyttösi ja priorisoida asioita siten, että opinnot etenevät.
- Osaat antaa kehittävää palautetta.

Keskeinen sisältö
- Ajankäytön hallinta
- Omien opintojen suunnittelu
- Oman osaamisen arviointi ja osaamisen näkyväksi tekeminen, kehittymistarpeet
- Kehityskeskustelu
- Opiskeluhyvinvointi

Student workload

1 op = 27 h opiskelijan työtä

Go back to top of page