Basic Practical Training (18 cr)
Code: LUT6401-3002
General information
- Enrollment
- 01.10.2021 - 31.10.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.04.2022 - 31.08.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 18 cr
- Local portion
- 18 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuula Asikainen
- Hanna Vienonen
- Harri Mielonen
- Tuija Kainulainen
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Tuula Asikainen
- Groups
-
PRNS21Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
- Course
- LUT6401
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
-
Location and time
1.4. - 31.8.2022
Harjoittelu: kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä.
Teaching methods
Opiskelija etsii itselleen harjoittelupaikan, jossa pääsee tutustumaan/tekemään monipuolisesti alan työntekijätehtäviä ja/tai täydentämään aikaisempaa ammatillista osaamistaan oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sitoutuneesti.
Opiskelija osaa tunnistaa ja markkinoida omaa ammatillista osaamistaan sekä kuvata työyhteisötaitojaan ja kehittymistarpeitaan.
Aika ja paikka
Perusharjoittelu, 3 kk, ajoittuu aikavälille 1.4. - 31.8.2022 harjoittelijan ja harjoittelupaikan sopimuksen mukaan.
Harjoittelu: kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä.
Student workload
Harjoitteluinfot ja palautekeskustelu 5 t, kirjalliset tehtävät 5 t, työskentely harjoittelupaikassa (60 työpäivää), tunnit yhteensä 480 t.
Opiskleija laatii harjoittelupaikan ohjaajansa kanssa tavoiteohjelman 1. viikon kuluessa harjoittelun alkamisesta ja palauttaa sen Moodleen.
Opiskelija kirjoittaa raportin harjoittelustaan ja palauttaa raportin ja kopion todistuksestaan harjoittelun päättyessä Moodleen.
Assessment criteria, approved/failed
Harjoittelumenestystä arvioitaessa otetaan huomioon opiskelijan lähtötaso ja harjoittelulle asetetut tavoitteet.
Arviointikriteerit:
- asennoituminen työhön
- käytännön työtaidon kehittäminen
- yhteistyökyky ja käyttäytyminen
- huolellisuus
- palveluhenkisyys
- rakentavan palautteen antaminen ja vastaanottaminen
Harjoittelu arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.