Skip to main content

Basic Practical Training (18 cr)

Code: LUT6401-3002

General information


Enrollment
01.10.2021 - 31.10.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.04.2022 - 31.08.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
18 cr
Local portion
18 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tuula Asikainen
Hanna Vienonen
Harri Mielonen
Tuija Kainulainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Tuula Asikainen
Groups
PRNS21
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
Course
LUT6401

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

1.4. - 31.8.2022
Harjoittelu: kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä.

Teaching methods

Opiskelija etsii itselleen harjoittelupaikan, jossa pääsee tutustumaan/tekemään monipuolisesti alan työntekijätehtäviä ja/tai täydentämään aikaisempaa ammatillista osaamistaan oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sitoutuneesti.

Opiskelija osaa tunnistaa ja markkinoida omaa ammatillista osaamistaan sekä kuvata työyhteisötaitojaan ja kehittymistarpeitaan.


Aika ja paikka
Perusharjoittelu, 3 kk, ajoittuu aikavälille 1.4. - 31.8.2022 harjoittelijan ja harjoittelupaikan sopimuksen mukaan.
Harjoittelu: kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä.

Student workload

Harjoitteluinfot ja palautekeskustelu 5 t, kirjalliset tehtävät 5 t, työskentely harjoittelupaikassa (60 työpäivää), tunnit yhteensä 480 t.
Opiskleija laatii harjoittelupaikan ohjaajansa kanssa tavoiteohjelman 1. viikon kuluessa harjoittelun alkamisesta ja palauttaa sen Moodleen.

Opiskelija kirjoittaa raportin harjoittelustaan ja palauttaa raportin ja kopion todistuksestaan harjoittelun päättyessä Moodleen.

Assessment criteria, approved/failed

Harjoittelumenestystä arvioitaessa otetaan huomioon opiskelijan lähtötaso ja harjoittelulle asetetut tavoitteet.

Arviointikriteerit:
- asennoituminen työhön
- käytännön työtaidon kehittäminen
- yhteistyökyky ja käyttäytyminen
- huolellisuus
- palveluhenkisyys
- rakentavan palautteen antaminen ja vastaanottaminen

Harjoittelu arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Go back to top of page