Skip to main content

Creative Economy and Entrepreneurship (5 cr)

Code: LUP7009-3001

General information


Enrollment
01.04.2021 - 30.04.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.09.2021 - 31.12.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Tikkarinne Campus Tikkarinne 9
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 50
Teacher in charge
Keijo Koskinen
Groups
LUTNS19
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
LUVNS19
Media (BA), Full-time Studies, Fall, 2019
Course
LUP7009

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Monimuoto.

Materials

Jaetaan Moodlessa, lisäksi jokainen opiskelija etsii itse.

Teaching methods

Yritysmuodot, yrittäjän verotus ja sosiaaliturva, yrityksen riskienhallinta, yritystoiminnan suunnittelutyökalut ja neuvontaorganisaatiot, budjetoinnin ja liiketoimintasuunnittelun perusteet.
Innovointityökalut, ideoinnin ja pitchauksen perusteet sekä idean konseptointi liiketoimintamalliksi.

Ennakkotehtävä, essee liiketoiminnan suunnittelusta, oppimispäiväkirja ja yritysideakilpailu.

Tietoiskuja, sparrausta, vierailuja.

Employer connections

Yritysvierailut, yrittäjävierailut.

Student workload

Työmäärä opiskelijalle 135h, joka jakautuu lähi/hybridiopetukseen, vierailuihin sekä itsenäiseen työskentelyyn.

Go back to top of page