Creative Economy and Entrepreneurship (5 cr)
Code: LUP7009-3001
General information
- Enrollment
- 01.04.2021 - 30.04.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.09.2021 - 31.12.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Tikkarinne Campus Tikkarinne 9
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 50
- Teacher in charge
- Keijo Koskinen
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
-
LUVNS19Media (BA), Full-time Studies, Fall, 2019
- Course
- LUP7009
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Monimuoto.
Materials
Jaetaan Moodlessa, lisäksi jokainen opiskelija etsii itse.
Teaching methods
Yritysmuodot, yrittäjän verotus ja sosiaaliturva, yrityksen riskienhallinta, yritystoiminnan suunnittelutyökalut ja neuvontaorganisaatiot, budjetoinnin ja liiketoimintasuunnittelun perusteet.
Innovointityökalut, ideoinnin ja pitchauksen perusteet sekä idean konseptointi liiketoimintamalliksi.
Ennakkotehtävä, essee liiketoiminnan suunnittelusta, oppimispäiväkirja ja yritysideakilpailu.
Tietoiskuja, sparrausta, vierailuja.
Employer connections
Yritysvierailut, yrittäjävierailut.
Student workload
Työmäärä opiskelijalle 135h, joka jakautuu lähi/hybridiopetukseen, vierailuihin sekä itsenäiseen työskentelyyn.