Skip to main content

Knowledge of Alcohol Beverages (3 cr)

Code: LUT6006-3004

General information


Enrollment
01.04.2021 - 30.09.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
24.08.2021 - 30.12.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 cr
Local portion
3 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuija Kainulainen
Teacher in charge
Tuija Kainulainen
Groups
PRNS21
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
Course
LUT6006

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Syksy 2021

Materials

Anniskelupassi: Valviran ohje
Moodlessa oleva materiaali

Kirjallisuus
Lahdenkauppi, M. & Rinta-Huumo, A. 2004. Juomavalintoja ravintolassa. Porvoo: WSOY.
Mykkänen, J. & Ursin, H. 2006. Tarjoilukirja. Vantaa: Dark Oy

Teaching methods

Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassi ja saa tietotaidon vastaavan hoitajan pätevyyteen.
Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen, käsittelyn ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.

Completion alternatives

Oppimistehtävät, tentti

Student workload

Lähiopiskelu 33 h
Itseopiskelu 20 h
Oppimistehtävät 18 h
Suulliset esitykset 4 h
Arviointi ja palaute 2 h

Further information

Opintojaksosta peritään materiaalimaksu.

Go back to top of page