Knowledge of Alcohol Beverages (3 cr)
Code: LUT6006-3004
General information
- Enrollment
- 01.04.2021 - 30.09.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 24.08.2021 - 30.12.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 cr
- Local portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuija Kainulainen
- Groups
-
PRNS21Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2021
- Course
- LUT6006
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Syksy 2021
Materials
Anniskelupassi: Valviran ohje
Moodlessa oleva materiaali
Kirjallisuus
Lahdenkauppi, M. & Rinta-Huumo, A. 2004. Juomavalintoja ravintolassa. Porvoo: WSOY.
Mykkänen, J. & Ursin, H. 2006. Tarjoilukirja. Vantaa: Dark Oy
Teaching methods
Opiskelija hallitsee alkoholijuomien tuotetuntemuksen ja alkoholilainsäädännön. Hän suorittaa anniskelupassi ja saa tietotaidon vastaavan hoitajan pätevyyteen.
Alkoholijuomaryhmät, anniskelulainsäädäntö ja alkoholijuomien valmistuksen, käsittelyn ja tarjoilun perusteet. Opintojakson aikana opiskelija suorittaa anniskelupassin.
Completion alternatives
Oppimistehtävät, tentti
Student workload
Lähiopiskelu 33 h
Itseopiskelu 20 h
Oppimistehtävät 18 h
Suulliset esitykset 4 h
Arviointi ja palaute 2 h
Further information
Opintojaksosta peritään materiaalimaksu.