Skip to main content

Productisation and Marketing of Tourism Services 1 (4 cr)

Code: LUT6014-3001

General information


Enrollment
01.10.2020 - 31.10.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
07.01.2021 - 26.03.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
4 cr
Local portion
4 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Hanna Vienonen
Teacher in charge
Hanna Vienonen
Groups
LUTNS20
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
Course
LUT6014

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Wärtsilän kampus 7.1-26.3.2021

Teaching methods

Opintojakson teoriasisällössä paneudutaan tuotteistamisen ja markkinoinnin perusteisiin, turvallisuusasioihin ohjelmapalveluissa sekä projektiosaamiseen.

Opetusmenetelmät: luennot, yksilö- ja ryhmätehtävät, mahdolliset asiantuntijaluennot.

Student workload

50 h lähiopetus
20 h tehtävät
30 h itsenäinen opiskelu
8 h arviointi ja palaute

Go back to top of page