Productisation and Marketing of Tourism Services 1 (4 cr)
Code: LUT6014-3001
General information
- Enrollment
- 01.10.2020 - 31.10.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 07.01.2021 - 26.03.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 4 cr
- Local portion
- 4 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Hanna Vienonen
- Teacher in charge
- Hanna Vienonen
- Groups
-
LUTNS20Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2020
- Course
- LUT6014
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Wärtsilän kampus 7.1-26.3.2021
Teaching methods
Opintojakson teoriasisällössä paneudutaan tuotteistamisen ja markkinoinnin perusteisiin, turvallisuusasioihin ohjelmapalveluissa sekä projektiosaamiseen.
Opetusmenetelmät: luennot, yksilö- ja ryhmätehtävät, mahdolliset asiantuntijaluennot.
Student workload
50 h lähiopetus
20 h tehtävät
30 h itsenäinen opiskelu
8 h arviointi ja palaute