Skip to main content

In-Depth Practical Training (12 cr)

Code: LUT6402-LUB22L1

General information


Enrollment
01.10.2021 - 31.10.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
10.01.2022 - 14.03.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
12 cr
Local portion
12 cr
RDI portion
10 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Tarja Kupiainen
Hanna Vienonen
Tuula Asikainen
Harri Mielonen
Tuija Kainulainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Tuula Asikainen
Groups
LUTNS19
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
Course
LUT6402

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Location and time

Tammi-helmikuu tai kesällä 2 kk.
Opiskelija etsii itse harjoittelupaikan.

Teaching methods

Opiskelija etsii harjoittelupaikan ja neuvottelee harjoittelun ajankohdasta, hyväksyttää opettajainkokouksessa ja laatii harjoittelusopimuksen sekä laatii harjoittelun alussa harjoittelupaikan ohjaajansa kanssa tavoiteohjelman ja tallentaa sen Moodleen ja laatii harjoitteluajastaan raportin (opinäytetyön ohjeilla).
Harjoittelun päätyttyä, 2 viikon kuluessa opiskelija palauttaa raportin ja todistuskopion Moodleen.

Harjoittelun keskeinen sisältö: asiantuntija-/esimiestasoiset matkailualan työtehtävät, tavoiteohjelma ja raportointi

Osaamistavoitteet: Opiskelija osaa toteuttaa ja kehittää ammatillisia valmiuksiaan, harjaannuttaa työn suunnittelu-, johtamis- ja kehittämistaitojaan, syventää taloushallintoon, asiakaspalveluun ja markkinointiin liittyviä tietoja ja taitoja sekä syventää esimiestyössä tarvittavia yhteistyötaitoja.

Student workload

Harjoitteluinfot ja palaute 5 t, kirjalliset tehtävät 15 t, työskentely harjoittelupaikassa 300 t, yhteensä 320 t.

Go back to top of page