In-Depth Practical Training (12 cr)
Code: LUT6402-LUB22L1
General information
- Enrollment
- 01.10.2021 - 31.10.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 10.01.2022 - 14.03.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 12 cr
- Local portion
- 12 cr
- RDI portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tarja Kupiainen
- Hanna Vienonen
- Tuula Asikainen
- Harri Mielonen
- Tuija Kainulainen
- Mikko Lahti
- Teacher in charge
- Tuula Asikainen
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
- Course
- LUT6402
Evaluation scale
H-5
Objective
-
Content
-
Location and time
Tammi-helmikuu tai kesällä 2 kk.
Opiskelija etsii itse harjoittelupaikan.
Teaching methods
Opiskelija etsii harjoittelupaikan ja neuvottelee harjoittelun ajankohdasta, hyväksyttää opettajainkokouksessa ja laatii harjoittelusopimuksen sekä laatii harjoittelun alussa harjoittelupaikan ohjaajansa kanssa tavoiteohjelman ja tallentaa sen Moodleen ja laatii harjoitteluajastaan raportin (opinäytetyön ohjeilla).
Harjoittelun päätyttyä, 2 viikon kuluessa opiskelija palauttaa raportin ja todistuskopion Moodleen.
Harjoittelun keskeinen sisältö: asiantuntija-/esimiestasoiset matkailualan työtehtävät, tavoiteohjelma ja raportointi
Osaamistavoitteet: Opiskelija osaa toteuttaa ja kehittää ammatillisia valmiuksiaan, harjaannuttaa työn suunnittelu-, johtamis- ja kehittämistaitojaan, syventää taloushallintoon, asiakaspalveluun ja markkinointiin liittyviä tietoja ja taitoja sekä syventää esimiestyössä tarvittavia yhteistyötaitoja.
Student workload
Harjoitteluinfot ja palaute 5 t, kirjalliset tehtävät 15 t, työskentely harjoittelupaikassa 300 t, yhteensä 320 t.