Skip to main content

Career Planning and Development 5 (1 cr)

Code: LUT6035-LUA22L1

General information


Enrollment
01.04.2022 - 30.04.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
29.08.2022 - 31.05.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
1 cr
Local portion
1 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Tuula Ikonen
Teacher in charge
Tuula Ikonen
Groups
LUTNS19
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
Course
LUT6035

Evaluation scale

Approved/Rejected

Objective

-

Content

-

Location and time

Syksy 2023 Moodlessa
Collassa joitakin tapaamisia syksyn aikana

Materials

Opintojaksolla osoitettu materiaali

Teaching methods

Kohti työelämää (1 op). Osaat pitää yllä työkykyäsi, toimia työyhteisön jäsenenä ja edistää yhteisön hyvinvointia. Osaat arvioida osaamistasi ja suunnitella osaamisesi kehittämistä. Osaat markkinoida osaamistasi ja työpanostasi sekä dokumentein että henkilökohtaisten tapaamisten avulla. Osaat hakea oman alasi työelämäkontakteja ja tiedät oman alasi ja yleiset työelämän pelisäännöt. Olet tietoinen oman alasi ammatilliseen järjestäytymiseen liittyvistä periaatteista.

Sisältö:
Työelämän vaatimukset. Ajankäytön hallinta. Oman osaamisen arviointi ja osaamisen näkyväksi tekeminen, kehittymistarpeet. Kehityskeskusteluun valmistautuminen. Opiskeluhyvinvointi -testi.

Student workload

1 op = 27 tuntia opiskelijan työtä

Go back to top of page