Skip to main content

Productisation and Marketing of Tourism Services 3 (11 cr)

Code: LUT6030-LUA21L1

General information


Enrollment
01.04.2021 - 30.04.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
20.09.2021 - 17.12.2021
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
11 cr
Local portion
11 cr
RDI portion
10 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Restonomikoulutus (PR)
Campus
Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 60
Teachers
Ekaterina Miettinen
Tuija Kainulainen
Mikko Lahti
Teacher in charge
Mikko Lahti
Groups
LUTNS19
Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
Course
LUT6030

Evaluation scale

H-5

Objective

-

Content

-

Teaching methods

Keskeinen sisältö:
Tuotteistamisen ja tuotekehityksen keskeiset menetelmät ja työkalut. Menetelmien ja tiedon vieminen käytäntöön. Tuoteinnovaatioiden suojaaminen, immateriaaliset oikeudet.
Revenue Management-perusteet.
Markkinoinnin suunnittelu matkailuyrityksessä, asiakasarvon ja kilpailuedun määrittely, tuote- ja hintapäätökset, markkinointiin liittyvät strategiset päätökset, viestinnällisten toimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi, tulosten seuranta.

Go back to top of page