Career Planning and Development 3 (1 cr)
Code: LUT6016-LUA20L1
General information
- Enrollment
- 01.04.2020 - 30.04.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.08.2020 - 28.05.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 1 cr
- Local portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Restonomikoulutus (PR)
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 60
- Teachers
- Tuula Ikonen
- Tuula Asikainen
- Teacher in charge
- Tuula Ikonen
- Groups
-
LUTNS19Hospitality Management (BA), Tourism and Catering, Full-time Studies, Fall, 2019
- Course
- LUT6016
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
-
Location and time
Syyskuu 2020-toukokuu 2021
Wärtsilä-Kampus
Teaching methods
Ammattilaiseksi kehittyminen (1 op)
- Osaat tunnistaa oman ammatillisen kehittymisesi ja osaat arvioida osaamistasi kriittisesti asettaen kehittymistavoitteita.
- Osaat toimia opinnoissasi työelämän käytänteiden mukaisesti.
- Osaat pitää huolta opiskeluhyvinvoinnistasi ja ymmärrät sen merkityksen myös opiskeluyhteisön kannalta.
- Osaat pitää yllä opiskelumotivaatiota ja tarvittaessa pyytää tukea vaikeina hetkinä.
- Osaat suunnitella oman ajankäyttösi ja priorisoida asioita siten, että opinnot etenevät.Osaat antaa kehittävää palautetta.
Keskeinen sisältö
- Ajankäytön hallinta
- Omien opintojen suunnittelu
- Oman osaamisen arviointi ja osaamisen näkyväksi tekeminen, kehittymistarpeet
- Kehityskeskustelu
- Opiskeluhyvinvointi
Student workload
20 h lähi-/ verkko-opetus
1h opetuutorkeskustelut
6 h itsenäinen opiskelu