Legislation of Alcoholic Drinks (1 cr)
Code: PR10048-3015
General information
- Enrollment
- 01.04.2025 - 24.10.2025
- Registration for the implementation has begun.
- Timing
- 29.10.2025 - 12.11.2025
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 1 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Open UAS
- Campus
- Wärtsilä Campus Karjalankatu 3
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 5 - 50
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Tuija Kainulainen
- Teacher in charge
- Tuija Kainulainen
- Scheduling groups
- Avoimen AMK:n opiskelijat (Size: 50 . Open UAS : 50.)
- Groups
-
KAKS25Karelia, Open UAS, All, Fall, 2025
- Small groups
- Pienryhmä (schedulingGroup) 1
- Course
- PR10048
Evaluation scale
Approved/Rejected
Objective
-
Content
-
Location and time
Wärtsilä-kampus
Luento 29.10.2025 klo 12:30-14, luokka WÄR_D116
Koe 5.11.2025 klo 12:30-13:30, luokka WÄR_D116
Uusintakoe 12.11.2025 klo 12:30-13:30, luokka WÄR_D116
Materials
Valvira: Alkoholijuomien anniskelu
https://valvira.fi/documents/152634019/163770440/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf/ede89222-3a6e-1bf4-7508-375345286a0a/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf?t=1725604535790
Teaching methods
Anniskelupassi myönnetään henkilölle, joka on suorittanut hyväksyttävästi alkoholilain ja sen valvonnan toimintatapojen tuntemista arvioivan kokeen.
Valviran ohjeeseen (Alkoholijuomien anniskelu) on koottu anniskelua koskevat säännökset ja kokeeseen tulevat kysymykset on laadittu tämän ohjeen aineistosta.
Exam schedules
Koe 5.11.2025 klo 12:30-13:30, luokka
Uusintakoe12.11.2025 klo 12:30-13:30, luokka
Completion alternatives
Anniskelupassin voi suorittaa vaihtoehtoisesti
1) osallistumalla lähipetukseen ja kokeeseen tai
2) itsenäisesti opiskellen ja osallistumalla kokeeseen.
Student workload
1 op = 27 h opiskelijan työtä
Further information
Koetilaisuuteen ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus.
Anniskelupassitodistus maksaa 15 euroa, joka suoritetaan myöhemmin erillisen ohjeen mukaan.